Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ENGELSİZ EKONOMİ CEMALETTİN GÜRSOY

Yazdık; kanun teklifi oldu

Gündem hadım etmek... Meclis'e verilen bir önergeyle tartışmalara neden olan "ilaçla hadım etmek" yani "kısırlaştırma" konusuna değinmekte yarar var.
Önce 12 Aralık 2010'da kaleme aldığım "Siz hiç 'mahallenin delisi' oldunuz mu?" başlıklı yazıma bir göz atalım:
"... Mahallenin çocuklarının 'taşladığı' delisiniz çünkü... Yalnızca çocuklar mı? Koca koca adamlar, sözüm ona yetişkinlerin sizinle alay etmesine 'aldırmamalı' ve sürekli onlara 'delilik' yapmalısınız. Ki, onlar kendilerini; 'şükür ben onun gibi değilim' diye hissedebilsin. Mahallenin delisine taş atmak, hakaret, alay ve işkence, 'mahallenin en doğal hakkıdır' zira... Nitekim kafasında 'özürlüye bakışı' bu olan kültür, tecavüze uğrayan özürlü için; 'yetmez bir de kısırlaştıralım' diye öneri getirir. Diş hekimi Sevil Çağlar gibileri..."
Bunu niye yazmıştım. Şunun için: İzmit Valiliği bir toplantı düzenledi. Toplantıda diş hekimi Sevil Çağlar "tecavüze uğrayıp çocuk doğuran zihinsel engelli bir bayanı kısırlaştıralım" önerisi getirdi.
Bu açıklamanın ardından şöyle demiştim:
"...Tecavüze uğrayan özürlü kızlarımız ve kadınlarımız değil, tecavüz eden erkekler kısırlaştırılsın. Bu da yetmez başka canlar yanmaması için bu sapıkların ameliyat edilerek zararsız hale getirilmesi şart."
Dediğimizle kaldık! Çünkü iş özürlüye tecavüz olunca herkes sessiz kaldı. Çünkü onlar toplumun "deli"leriydi!..
12 Aralık 2010'daki yazımın üzerinden 2 ay geçti. Gelinen nokta ilginç: Tecavüzcünün hadım edilmesi aniden gündeme oturuverdi!
Ve sonunda AK Parti'den 8 milletvekili tecavüzcülerin hadım edilmesi için kanun teklifi verdi. Eğer yasa çıkarsa ki, çıkmalı!.. Çıkacak bu yasayla, bundan böyle savunmasız bebelere, özürlü kadınlarımıza ve çocuklarımıza tecavüz edenler ilaçla kısırlaştırılıp hadım edilecek.
Bakın bakalım savunmasız kişilere ve özürlüye tecavüz vakaları nasıl kesilecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA