Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

13 maçta 37 puan!

Fenerbahçe son 13 lig maçında sadece 2 puan kaybetti. Lider olamaması rastlanacak gibi bir olay değil

* Fenerbahçe'nin Gaziantepspor maçındaki futbolu, hakem Hüseyin Göçek ve yaşanan gerginliklerle ilgili görüşleriniz?
Hakem kötü maç yönetti. Bunun üzerinde fazla konuşmamak lazım. Sert geçti maç. Yine aynı şekilde konuşmamak lazım.
Gaziantep'in 26 faulü ciddi bir sayı; doğru. İki takımın bulundukları yere layık mücadele ettikleri de doğru. Fenerbahçe'nin müthiş taraftar desteğiyle oyunun sonunda da olsa haklı galibiyet aldığı da doğru. O bunu yaptı bu bunu yaptı demek de futbola zarar olur aslında. Özetle Trabzon da Fenerbahçe de gidişata baktığımızda fazlasıyla şampiyonluğu hak ediyorlar. Fenerbahçe'nin 13 maçta 37 puan toplayıp da lider olamaması, rastlanacak gibi bir olay değil aslında.

* Trabzon ve Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ni garantiledi. İki takımın kalan 5 maçında nasıl bir tablo öngörüyorsunuz?
Hiçbir maçın kolay olmadığını görüyoruz. Son hafta örneğindeki gibi. "Eskişehirspor ile Trabzonspor 0-0 berabere kaldı" dersek maçtan sonra kimse sürpriz demez. Yani her sonuç normal. Bu Fenerbahçe için de geçerli. 5 maçın favorisi mutlaka bu iki takım. Ama en az iki maçta kaybedilecek puanlar da sürpriz olmaz. Hatta son hafta oynanacak Sivas ve Karabük maçlarında bile puan kayıpları olabilir.
http://i.sabah.com.tr/sbh/2011/04/20/331652293371.jpg

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA