Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Dengeli oyun, dengeli skor

İki teknik adam.. Biri Aykut Kocaman diğeri Fuat Çapa... İkisinin de ortak özelliği pas pas pas.
Yine ikisinin ortak özelliği pozitif oyun. Maçta pozisyon zenginliği olmasa da iki takım da ayağa ve sabırlı oynayarak golü düşündü. Tehlikeli bölgede etkinlik yok ama savunmadan orta sahaya ve hücuma çıkışlar bam güm değil ayağa pas yaparak oldu. Bu kadar pozitif düşünen iki takımın da pozisyon üretememesi karşılaşmadaki bir ilginç yöndü. Dengeli maç, dengeli pozisyon ve dengeli skor. Fenerbahçe adına en net pozisyon 85'te Alex'in Stoch'a verdiği güzel pas oldu. Onu da Stoch aşırmayı denemeyince golü kaçırdı. İkinci yarını ortalarında Gençlerbirliği'nin üst üste bulduğu iki pozisyon ve Volkan'ın parmağıyla dokunduğu top skor açısından belirleyici oldu.

ALEX'İ KİLİTLEDİLER
Oyun boyunca Alex'i kilitleyerek etkinliğini azalttılar. Alex sadece son 5 dakikada piyasaya çıkabildi. İki takımın teknik direktörünün de doğru oyuncu değişikliklerine rağmen kısır bir maç olmasının tek nedeni yavaş oyundu iki takım için de. Bu eleştirdiğimiz yavaş oyun da oyun kalitesini düşük ve gol pozisyonunun az olmasını getirdi.

TEMİZ YÖNETTİ
Fenerbahçe'de takımın en iyi oyuncuları Bilica ve Emre'ydi. Gençlerbirliği'nde ise özellikle Aykut'u çok beğendim. Dün bana göre sahanın en iyisiydi. Gençlerbirliği'nin yetenekli futbolcuları var. Üzerine koyarak daha başarılı olacaklar. Fuat hoca çok pozitif düşünüyor.
Fenerbahçe için bir kaç şey daha yazmak istiyorum. Kadro olarak takımın sürekli zayıfladığını düşünüyorum. Fenerbahçe playoff'a eğer avantajlı katılmak istiyorsa bir santrfor bulmalı. Bu mevkide ciddi bir sıkıntı var.
Maçın hakemi Halis Özkahya tertemiz bir maç yönetti. Özkahya ve yardımcıları iyi maç çıkardılar ve yönetim oldukça başarılıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA