Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ ERDOĞAN

Hayatımın golü

1996-97 sezonunda Old Trafford'ta 40 yıldır bileği bükülmeyen ünlü İngiliz kulübüne yenilgiyi tattıran Boşnak yıldız, "Bu Fener yine yener" dedi

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk turunda aynı grupta mücadele edeceği Manchester United ile 1996-1997 yılında da Şampiyonlar Ligi'nde aynı gruba düşmüştü. Kendi evinde Avrupa Kupaları'nda 40 yıldır yenilgi yüzü görmeyen Manchester'i Fenerbahçe 1-0 yenmişti. Deplasmandaki tarihi golü atan, şimdi G.Birliği forması giyen Boliç, Rieja maçı sonrası SABAH'a konuştu.

"Sıra arkadaşlarımda"
7yıl önce attığı golü unutmasının mümkün olmadığını belirten Boliç, "O golü atmak bana kısmet olmuştu. Güzel bir duygu. Çok mutlu olmuştum. Hala aynı mutluluğu yaşıyorum. Aynı mutluluğu şimdi Fenerbahçe forması giyen arkadaşlarımın da yaşayacağına inanıyorum" dedi. Boliç, o dönemde Türk futbolunun daha gelişim içinde olduğunu, bu nedenle gelen galibiyetin daha anlamlı olduğunu söyledi.

Süper Kupa temennisi
Boliç şöyle konuştu: "O maça biz rahat çıkmıştık. İnandık, çıkıp oynadık ve kazandık. Dilerim şimdi F.Bahçe'deki arkadaşlarım da bu duyguyu yaşarlar. İyi bir gruba düşen Fenerbahçe çok güçlü bir kadroya sahip. Bir üst gruba çıkacağına inanıyorum. Umarım onlar Şampiyonlar Ligi'ni, biz de UEFA Kupası'nı kazanır, Süper Kupa'da karşı karşıya geliriz."

Bir tek Rüştü kadroda
Boşnak yıldız, şampiyonluk yarışında ise F.Bahçe'nin avantajlı olduğunu, Beşiktaş ile G.Birliği'nin zirveyi zorlayacağını belirtirken, G.Saray'a şans tanımadı. İşte Old Trafford'ta tarih yazan kadro: Rüştü, İlker, Uche, K.Saffet, Erol, Högh (78. Bülent), Kemalettin, Okocha, Tuncay, (72 Mustafa), Boliç, (82 Tarık), Kostadinov.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA