Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ ERDOĞAN

Trabzon'a yakışır

Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzonspor Kulüp Başkanı Atay Aktuğ'u makamında kabul ederek bir süre görüştü. Görüşme sonrası Atay Aktuğ, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nün kendilerinden futbol dışında amatör branşlarda da faaliyet göstermelerini istediğini belirterek, "Futbolda olduğu gibi diğer amatör branşlarda da söz sahibi olmak için çevre il ve ilçelerden yöremizin karakterine uygun spor branşlarında da faaliyetlerimizi artıracağız. Atıcılık, boks, judo, güreş gibi sporlar ilk planda olacaktır. Bu konuda genel müdürlüğe söz verdik. Her branşta zirveye oynayacak bir Trabzonspor geliyor" diye konuştu.

"Hedef Pekin 2008"
Mehmet Atalay da Dört Büyükler'in futbolda gösterdiği rekabeti diğer amatör branşlarda da göstermesi gerektiğini, bu konuda F.Bahçe, Beşiktaş, G.Saray ve Trabzonspor'un söz verdiklerini belirterek şöyle konuştu: "Bu dört güzide kulübümüz futbolun dışında diğer branşları da sırtlayacaktır. Futboldaki şampiyonluklarına, amatör branşlardaki şampiyonlukları da ekleyecektir. Bu kulüplerimizin sayesinde 2008 yılındaki Pekin Olimpiyatları'na daha fazla sporcuyla katılacağız" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA