Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Beşiktaş'ı yakıyor

Lucescu, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda 3-2'lik zaferle Roma'yı yakmış... Bernd Schuster, Dublin yolunda Dinamo Kiev karşısında İstanbul'da Beşiktaş'ı yakıyor! Tribünde taraftar kan ağlayarak Avrupa hayallerinin yavaş yavaş tükendiğini izlerken Alman hoca da seyirci gibi bu kötü tabloyu seyrediyor. Taraftar dün bu acıya dayanamadı, sabrı taştı, ilk kez istifa sesleri yükseldi. Yönetim ise F.Bahçe maçı var ya yine sabır çekiyor. Dinamo Kiev'in Vukojeviç, Eremenko ve Shevchenko hattı bir takım orta sahasının nasıl olması gerektiğini gösterdi. Sadece Shevchenko değil, Gusev gibi birbirinden yıldız isimlerin büyük bir disiplin içinde takım futboluna sadık olduklarına şahit olduk. Beşiktaş'ın orta sahası bu görüntüden bihaber. Aurelio sezon başından bu yana ekonomik oynuyor, dikkatli ve korkak. %100'ünü vermiyor. Kaptanlık bile Guti'nin takıma fiziksel olarak katkısını artırmıyor. Bu noktada Schuster dahiyane bir hamleyle orta sahanın en dinamik ismini Ernst'i oyundan alıp Erhan'la sağ beke takviye yapıyor. Özetle Kiev'in orta sahada önünü açıyor. "Buyrun ikinci yarı fark atın!" Schuster son 10 dakikada oraya Necip'i alarak açığı ancak fark etti. D.Kiev'de bu ikramı affedecek değildi ya!

HERKESİN HERŞEYE CESARETİ VAR
Quaresma'nın cansiperane tek başına çırpınışları beni şaşırtmadı. Kırmızı kartı da.. Beşiktaş'ta sıkıntı net. Herkes Üzülmez- Toroman olayında olduğu gibi hep tepkilere ve bireysel hatalara odaklanıyor. Geneli bakan yok ve eksiklik burada... Sezon başından bu yana görülen asıl sorun takımdaki başıboşluk. Takımda ne teknik direktör sevgisi var, ne de ilgisi. Futbolcular üzerinde bir otoritesini de görmedik. Schuster'in sorun çözmek gibi hamlesi de yok kaygısı da.. Olsaydı 10 dakika iyi oynamadı diye Fatih Tekke'nin üzerine yürüyüp göndermezdi. O yüzden Üzülmez-Toraman gerginliğini soyunma odasında kenara çekilip izlemezdi. Toraman ettiği küfrün nereye gideceğini hesaplamıştır, ya da hesaplamamıştır. Ya da Üzülmez bağırıp çağırmasına bile kafasını çevirip bakmayan ilgisiz muhatabına attığı yumrukların nereye gideceğini düşünmemiş olabilir. Bu ikisinin de kendi vicdanlarında vereceği şeyler. Sorun takımdaki herkesin kırmızı kart görmek dahil, her taşkınlığa cesaret ediyor olması. Hastalığın adı, sevgisizlik ve otoritesizliktir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA