Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Lider Rüştü

Beşiktaş'ta futbolcuların özgüven sorunu tavan yapmış. Son 4 maçı kaybetmek belli ki futbolcuları derinden sarsmış. Antalya maçına ayaklarında pranga varmış gibi başladılar. Özellikle 45 dakika temposuz ve ürkek.. Topu ayağına alanın bir an önce en yakın arkadaşına vermek için acele ettiği görüldü.
Bu yüzden sorumluluk alıp orta sahada bırakın adam eksiltmeyi, verimli paslaşmalar ve sonrasında etkili ataklar geliştiremediler.
Haftalardır kazanamayan Antalya'nın sorunu da iyi görüldü. İyi mücadele etmelerine ve orta sahayı iyi geçmelerine rağmen 3. bölgede gol paslarında sıkıntı yaşıyorlar. İbrahim Dağaşan ve Uğur İnceman'la ileride Necati, Mehmet Yılmaz ve Tita üçlüsü arasında pas koordinasyonunu sağlayacak bir pasöre ihtiyaç var. Tita sol kanatta biraz içeri girip sorumluluk alsa, ya da Uğur biraz daha önde oynasa Antalya daha etkili olabilirdi. Buna rağmen ilk 45 dakika tedirgin Beşiktaş'tan daha etkili oynadılar. Önemli pozisyonlar da buldular. Ancak Rüştü engeline takıldılar. S
iyah-beyazlı futbolcuların gerginliğini üzerinden atamadığı ilk 45 dakikada Rüştü tecrübesiyle takımın liderliğine soyundu.
İlk 32 dakikada üç kritik kurtarış yapan Rüştü bu ataklardan birini kurtarmasa takımda sinirler iyice gerilebilir ve ateşin üzerine benzin dökülebilirdi. Rüştü sanırım dün ki futboluyla ve duruşuyla da "Birinci kalecim Hakan" çıkışıyla zamanında hata yapan Schuster'e de önemli ders verdi. ÖNEMLİ

OLAN 3 PUANDI
Devre arasında soyunma odasında iyi bir konuşma olmuş çünkü ikinci yarı daha istekli ve cesur oynadı Beşiktaş. Ekrem'in sağdan bindirme yapıp attığı gol bunun ödülüydü. Hem sahanın en iyisi Ekrem'in, hem de gösterilen cesaretin. Guti'nin attığı gol çok ilginçti. Yılların file bekçisi Ömer barajı kurdurup arkasında da yanlış yer tuttu. Yılların Guti'si de bu hatayı affetmedi. Şaka gibi!! Beşiktaş'ın 3 atak geliştirip 2 gol bulması böyle gergin bir maç için çok önemli değil. Önemli olan haftalardır sarsılan Beşiktaş'ın 3 puan alması.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA