Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

İki yüzlü Kartal

BEŞİKTAŞ'IN İnönü Stadı'nda Fenerbahçe maçında sergilediği iyi futbol fikirleri değiştirmiş, Galatasaray karşısında da beklentilerin yüksek olmasına yol açmıştı. Siyah-beyazlı takım dün iki farklı yüzüyle çıktı karşımıza.
İkinci yarıda ne yaptığını bilmeyen bir takım görüntüsündeydi.
Adam paylaşımından top kontrolüne kadar her alanda şaşkın bir durumdaydılar. İlk golde korner atışında Melo'yu unutacak kadar verdikleri bu dalgın görüntü Almeida'nın ters kafasıyla kendi kalesine attığı gol ile adeta tavan yaptı. Ev sahibinin üzerindeki şampiyonluk stresi Beşiktaş'ı bu maçta daha avantajlı konuma geçirebilirdi. Ancak ilk yarıdaki bu bireysel hatalar sarı-kırmızılıların elini güçlendirdi.
İkinci yarı farklı bir Beşiktaş çıktı sahaya. Tayfur Havutçu'nun Holosko ve Mustafa'yı almasının da etkisiyle beklenen ve kalitesini yansıtan bir takım sahadaydı.

G.SARAY CENK'E TAKILDI
Seri paslaşmalar ve kanatlardan yapılan bindirmeler Beşiktaş'a sezon başından bu yana en iyi takım oyununun sahaya yansıttı. 2-0'ın etkisiyle geriye çekilen Galatasaray kontrataklarda bulduğu pozisyonlarda da Cenk'in kritik kurtarışlarına takıldı.
Quaresma, Mustafa ve Holosko oyunu rakip kaleye taşımadaki başarılarını son vuruşlarda da gösterseler oyunun seyrini önceden değiştirebilirlerdi. Ancak siyah-beyazlı takım, ikinci yarıdaki üst düzey futbolunun meyvesini maçın sonlarına doğru Ujfalusi'nin ayağından da olsa aldı.
Fenerbahçe'nin Trabzon'dan galip döndüğü bir ortamda Galatasaray için üç puanla bir puan arasında fark yok. Çünkü Fenerbahçe ile arasındaki ligden kalma yarım puan dezavantajını bu puanla giderdi. Kadıköy'den bir puanla bile şampiyonluk çıkarabiliyorlar. Beşiktaş da şampiyon adayları gibi Avrupa için göbeğini yine son maçta kesecek gözüküyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA