Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Ligi düşündüler

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Beşiktaş karşısına dün gece çıkardığı 11, kupadan çok ligi düşündüğünün bir göstergesiydi. Karşılaşmanın ilk yarısında ilk defa bir arada oynayan futbolcuların çoğunlukta olduğu Trabzonspor vardı. Bu yüzden bordo-mavililer saha içi organizasyonunda büyük sorunlar yaşadı.
Beşiktaş, özellikle Tayfun'un bulunduğu kanattan yaptığı hücum girişimlerinde golü erken buldu. Ve de gol pozisyonları üretti. Sezer ile Ceyhun'un orta sahada etkisiz görüntülerinin yanına çok pas hatası da eklenince Trabzonspor rakip kalede tehlikeli bir atak bile geliştiremedi. Sadece Yattara bireysel becerileri ile rakibi biraz rahatsız edebildi. İlk defa forma giyen Brozek kardeşler için şu anda olumlu bir şeyler söylemek son derece zor. İki oyuncu da fizik olarak hazır bir görüntü vermediler.
İkinci yarı Trabzonspor, Beşiktaş sahasında daha fazla görünen takımdı. Sezer ve Ceyhun ilk yarıdaki görüntülerinden sıyrılarak oyunu daha önde kabul ettiler. Alanzinho'nun orta sahada adam eksilterek atak girişimlerinde bulunması sonucunda, atılan golün dışında direkten dönen bir top ve yine Alanzinho'nun değerlendiremediği bir gol pozisyonu da üretti bordo-mavililer.
Eksik kadrosuna rağmen ikinci yarıda Trabzonsporlu oyuncular gerçekten bir onur mücadelesi sergilediler. ÇAKIR

MAÇIN YILDIZIYDI
Gelelim hakem Cüneyt Çakır'a...Ben son yıllarda Cüneyt Çakır'ın hiçbir maçta bu kadar kötü bir yönetim gösterdiğini hatırlamıyorum. Özellikle kartlarını kullanırken müthiş bir şekilde çifte standart içindeydi. Trabzonsporlu futbolculara hiç gereği yokken sarı kartlarını çok rahat gösterdi. Oyundan çıkana kadar Nobre'nin faul sayısı 5, İsmail Köybaşı da faullü hareketlerde liderliği kimseye bırakmadı. Maç bitti, iki oyuncu da sarı kart görmedi!
Hele Alanzinho'nun bir pozisyonu var ki evlere şenlik. Ersan Gülüm, Alanzinho'ya yaptığı faulle olası gol pozisyonunu engelledi. Yine sarı kart yoktu! Quaresma yerde Ceyhun'a tekme atıyor, yine kart yok! Bana göre maçın yıldızı Cüneyt Çakır'dı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA