Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAİT GÜRSOY

Başarıya Doğru A HABER'de

SABAH ailesinde 26'ncı yılımı doldurdum. Mecidiyeköy'de başlayan dostluk, bu güne kadar devam etti ve daima edecek. Bu zaman içinde eğitimcilere, velilere ve öğrencilere yardımcı olmaya çalıştık. Sorunlarını çözünce, başarılarını ve mutluluklarını paylaştık. Eğitimde, medyada önde gelen isimler arasında yer aldık. İnsanlarımız için eğitim konularında SABAH'ın havasını teneffüs etmek bir ayrıcalık oldu. Şimdi bu güzellikleri, A HABER'de, Başarıya Doğru, eğitim-söyleşi programına taşıyoruz.
Başarıya Doğru 24 Haziran pazartesi başlıyor. 5 Temmuz'a dek program, hafta içi her gün saat 15.00'te A HABER'de canlı yayınlanacak. 40 dakikalık program iki bölüm olacak. Üniversite rektörleri, yardımcıları veya öğretim üyeleri konuklarımız olacak. A'dan-Z'ye üniversitelerini tanıtacaklar. Üniversitelerin görüntüleri de ekrana gelecek. Ayrıca, bu eğitim- söyleşi programı A HABER'in web sayfasından da yayınlanacak. Geceleri de tekrarlanacak. 8-26 Temmuz arasında, yine hafta içi iki ayrı program yapacağız. İlki saat 15.00'te, ikincisi ise 18.00'de olacak.
Gençler, doğru tercih için üniversite ve bölümlerini iyi tanımak istiyor. Eğitimci olarak benim de görevim onları üniversitelerin tarihçesi, akademik ve profesyonel kadrosu, bursları, yabancı dil hazırlık okulu, akademik olanaklar, yurtdışı ilişkileri, girişimcilik ve iş dünyasıyla ilişkileri, kampus yaşamı ve mezuniyet sonrası yaşamları konusunda bilgilendirmek. Tercih döneminde hep yanınızda olacağım.
Sevgili üniversite adayları, geleceğinizi belirleyecek önemli bir dönemeçtesiniz. Seçeceğiniz üniversite veya bölümün belirlenmesi de çok önemli sizin için. Kararlar doğru verilmeli. Başarıya ulaşmak için yol gösterici bilgilere ihtiyaç duyan ilk siz değilsiniz. Başarının kazanılmasında göz ardı edilemeyecek bu olgu, yaşamın vazgeçilmez gerçeklerindendir. A HABER'deki, Başarıya Doğru adlı eğitim-söyleşi programı böyle bir yaklaşımın ürünü. Bugüne kadar 699 program yaptım.
Beni, A HABER'e davet eden ve o günden beri en büyük destekçim, dostum olan Sayın Ümit Önal'a, Sayın Mahmut İpşirli'ye ve ekip arkadaşlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Elbette emeğimizi karşılıksız bırakmayan ve beni yıllardır evlerine konuk eden tüm okuyucularıma ve seyircilerime de gönülden şükranlarımı sunuyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA