Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Kadının adı var

Haklı Kadın Platformu, bugün (5 Mayıs Perşembe), farklı partilerden kadın milletvekili adaylarının katıldığı bir toplantı düzenliyor. (Toplantı yeri: İTÜ Maçka-Taşkışla Binası) Eğer, "Kadının adı yok" anlayışından, her yerde kadının adının anıldığı bir Türkiye'ye geçmek istiyorsak, bu gibi faaliyetleri desteklemek gerektiğine inanıyorum. Bu yüzden, Haklı Kadın Platformu'nun faaliyetini alkışlıyor, kendilerine başarılar diliyorum.
Platforma katılan hanımlardan bazıları: Ayşe Sözeri Cemal, Tijen Mergen (Yönetici), Aynur Bektaş, Vuslat Doğan Sabancı, Leyla Alaton, Nur Ger (İş kadını), Gila Belmayor, Meral Tamer (Gazeteci). TÜSİAD, Uçan Süpürge, Türk Kadınlar Birliği, Marmara Grubu Vakfı, KAGİDER (Türkiye Kadın Girişimcileri Derneği), KADER, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Başkent Kadın Platformu, Anadolu Girişimci İş Kadınları Dernekleri Federasyonu gibi kuruluşlar da işin içinde. Ayrıca, Hürriyet, CNN Türk, NTV bu faaliyetlere destek veriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA