Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Kayseri, AK Parti'nin yüzünü güldürdü

Tayyip Erdoğan, mitingini Kayseri'nin en büyük meydanı olan Cumhuriyet Meydanı'nda yaptı. Erdoğan'ın 80 kişilik yakın koruma ekibi, Ankara'dan bir gün öncesinden geldi. Ayrıca, Kayseri'deki güvenlik güçleri de teyakkuz halinde. Hilton Oteli'nin terasında keskin nişancılar var.
Cumhuriyet Meydanı'nda 100 ilâ 150 bin kişinin olduğu belirtiliyor. Ayrıca meydanın bitişiğindeki parkta da büyük bir kalabalık mevcut. Ama, meydan o kadar geniş ki, gene de, otelin penceresinden çektiğim fotoğrafın gösterdiği gibi, yer yer boş alanlar göze çarpıyor. Buna mukabil, toplanan kalabalığın MHP mitingini en az birkaç misli katladığı söyleniyor. CHP ise, çok daha küçük bir alanda, fuar alanında miting yapmayı ancak göze alabilmiş.
Kalabalığa bakarak, seçim sonucunu tahmin etmek elbette mümkün değil. Zaten, liderler, mitingleri, gövde gösterisi olsun, bir vilayetteki hava diğerine yayılsın diye yapıyor. Bir de, bu şekilde, teşkilâta hayatiyet kazandırılıyor. Partililer, genel başkanlarıyla kucaklaşıyor. Mitinglerin böyle bir faydası var.
Kayseri günlerdir Tayyip Erdoğan'ı karşılamaya hazırlanıyordu. Bütün milletvekili adayları burada. Yüzler gülüyor... Çünkü en kalabalık mitingi tartışmasız Kayseri'de AK Parti gerçekleştirdi.


Meydanda en az 100-150 bin kişi olduğu belirtiliyor. Kimileri de, sıcak havada ayaküstü beklemektense, AK Parti Genel Başkanı'nı hemen bitişikteki parkta dinlemeyi tercih etmiş.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA