Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Kitaplar

Harun Tokak, "Suya Düşen Kan" (Ufuk Yayınları) kitabında, Derviş odasında Ehlibeyt'e ilişkin duyduğu hikâyeleri anlatıyor; Muharrem Ayı'nın 12 gecesi boyunca Mehmet Hoca'dan dinlediklerini naklediyor. Tokak'ın okumayı kolaylaştıran, aynı zamanda da, içimizi aydınlatan bir üslûbu var. Allah Resulünü ve onun Ehlibeyti'nin yaşadıklarını öyle güzel resmetmiş ki, o günlerin heyecanını duyuyorsunuz yüreğinizde.
Oktay Ekşi, çalışkan bir parlamenter. Meclis çatısı altında şahit olduklarından hareketle hazırladığı bir İç Tüzük önerisi var. Mevcut İç Tüzük'ü ve daha öncekileri de "Parlamento mu, Kanun Fabrikası mı?" isimli kitabında toplamış. Kitabın satışa sunulduğunu sanmıyorum ama, en azından Ekşi'nin ne kadar faal bir milletvekili olduğunu gösteriyor.
Menderes kabinesinin Milli Eğitim Bakanı Celal Yardımcı ve eşi Harika Hanım'ın hayat hikâyeleri ile Yassıada'da yaşananları anlatan kitap, "50 Kelime" Pia Yayınlarından çıktı. Kitabı kaleme alan Çiğdem Aldatmaz. Demokrat Partili bir aileyi ve acı dolu Yassıada günlerini bu kitapta bulacaksınız.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA