Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Perakendeye yeni soluk Ajda Pekkan!

Doğrusu Ajda Pekkan gibi birçok yönlü bir sanatçı için kendi koleksiyonunu çıkarmak çok ama çok gecikmiş bir karar.
O da böyle düşünüyor zaten. Ama sonra bir masa etrafında toplanan küçük bir grupla birlikte Ajda Pekkan da dahil hepimiz, "Hayatta hiçbir şey için geç değil" felsefesinde buluşuyoruz.
Sahne dışında en yatkın olduğu şeyin moda olduğunu söylüyor Süper Star. Evindeki koca bir odada bulunan kıyafetleri nasıl sürekli değiştirdiğini, yeniden, yeniden bambaşka formlarda nasıl ortaya çıkardığını, evinde 30 yıldır terzisi olduğunu tatlı tatlı anlatıyor.
O an gözümüz üstündeki bebe yaka sade bluza ve altındaki puantiyeli diz altı eteğe takılıyor. "Bu kıyafetler gibi mi olacak koleksiyon" diyoruz. "Biliyor musunuz, bu uzun bir etekti, ben bunu değiştirdim, bu hale getirdim" diyor.
Daybuyday adlı internet sitesinde 40 ila 140 lira arasında değişen fiyatlardaki koleksiyonun nasıl olması gerektiğiyle bizzat ilgilendiğini de anlatıyor. Açıkçası Ajda Pekkan perakendeye giriyor, koleksiyonunu çıkarıyor dediklerinde şöyle düşünmüştüm: "Mutlaka ismini vermiştir, koleksiyonu başkaları hazırlar. Bu kadar işinin arasında oturup da bununla ilgilenmez herhalde."
Oysa öyle olmadığını 1.5 saatlik enfes sohbetin sonunda anlamış bulunuyorum.
Onun sahne dışındaki hallerine göndermeler yapan bir koleksiyon çıkmış ortaya. Kendisi sahne dışında yalın, sade olmaktan yana olsa da koleksiyon biraz daha hareketli. Ama sade modeller de yok değil.

Ajda'dan özel tüyolar!

Ekonomi yazarlarının Ajda Pekkan buluşması ne yazık ki çok istesek de bir türlü alışageldiğimiz formata oturamadı. İnsan bu kadar hayran olduğu, şarkılarını ezbere bildiği, rol model aldığı bir insanı karşısında görünce istediği kadar çok soru soramıyor galiba. Bu toplantıdan çıkarken Ajda Pekkan'dan aklımda kalan cümleleri şöyle sıraladım sizin için:
Genç görünmek istiyorsanız spor giyinin, süslü püslü kıyafetlerden uzak durun.
Küçük vatka kullanın, çünkü vücudu daha zayıf gösteriyor. Kadınlar yaş aldıkça, spor da yapmıyorlarsa boyunları kısalıyor.
Enseyi göstermekten kaçının o halde.
Ajda Pekkan internetten hiç alışveriş yapmamış ama koleksiyonunu bir internet sitesinden çıkarıyor. Yapmak istediği o kadar güzel projeler var ki. Dediği gibi keşke klonlanmak mümkün olsa, bizler de bu projeleri görebilsek. Bu yaz bomba gibi bir şarkı geliyor. Yerimizde oturamayacağız belli ki.
Sözlerini Gülşen yazmış. İsmi Ara-Sıcak. "Sadece şarkı söylemek bana yetmiyor.
Ben dursam beynim durmuyor, hiperim" diyen Ajda Pekkan sen çok YAŞA!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA