Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN MÜDERRİSOĞLU

Şimşek ve Çelik'e çağrı

Maliye Bakanı Sn. Mehmet Şimşek. Sizi, Mülkiye'den hatırlıyorum. Yakından tanıyan ortak arkadaşlarımız da çok. Bakanlığa atanmanız sürpriz etkisi yaratmıştı. Ama siz, mali disiplini sürdürmeyi ve yerleşik bürokraside dengeleri kurmayı başardınız. Vergi denetimi gibi sıkıntılı alanda doğru-yanlış bir karar verdiniz ve yıllardır konuşulan konsolidasyonu gerçekleştirdiniz. Lakin KHK ile getirilen personel sisteminin adalet duygusunu zedeleyen yönleri de mevcut. Bence denetmen ve kontrolörleri bir kez daha dinlemelisiniz.
Çalışma Bakanı Sayın Faruk Çelik. Sizi, Grup Başkanvekili iken tanımıştım. Müzakereci, ikna edici ve sonuç alıcı tarzınızı hep gözlemledim. Devlet Personel Başkanlığı da sizin uhdenizde. Bakanlığınıza bağlı SGK çalışanları başta olmak üzere, KHK ile yapılanan diğer kurumlardaki makul itirazlara da kulak verirseniz hakikaten hayırlı bir iş yapmış olursunuz!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA