Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN MÜDERRİSOĞLU

Cumhurbaşkanı ve milletin vereceği görev!

Gıpta edilecek bir kariyer. 22 yıla sığan zorlu yolculuk. Milletvekilliği, Devlet Bakanlığı, Başbakanlık, Başbakan Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı...
Bu millet; Sn Abdullah Gül'ü, devletin yönetim sistemi içinde nasip olabilecek tüm makamlara getirdi.
Cumhurbaşkanı da 1 Ekim'de yaptığı konuşmada, milletin ve Büyük Millet Meclisi'nin hakkını teslim etti. 7 yıllık Cumhurbaşkanlığı döneminde TBMM kürsüsünden verdiği son mesajlardı. Yıllardır tanıdığımız Abdullah Gül kimliğinden yansıyan izler ise sürpriz değildi. Kendi ifadesiyle, "Doğru bildiğini söyleyen, hatırlatma görevini yerine getiren ve yapıcı olmaya çabalayan"
Cumhurbaşkanı portresini bir kez daha gördük. Demokrat, farklılıklara hoşgörü ile yaklaşan, uzlaşmacı, milletin değerleri noktasında duyarlı devlet adamını dinledik.
Ancak kritik bir vurgusunu, pek çok kişi gibi biz de göz ardı etmedik:
"Hayatım boyunca, halka hizmeti Hakk'a hizmet bilerek, Yüce Milletimizin hizmetinden hiç ayrılmadım.
Bundan sonra da bu anlayış ve şuurla Milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğim!
"
Cumhurbaşkanlığı katına kadar yükselmiş, aktif siyasetten geldiğini ısrarla söyleme gereğini duyan bir değere, milletin devlette mi, sivil hayatta mı görev vereceği 2014'ün kilidini açacak!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA