Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Siyah ve beyaz!

ŞAMPİYONLAR Ligi'nde İnter galibiyeti Trabzonspor için çok önemli bir zaferdi.. Fakat hayatta gerçekler de vardı. Maçın ilk yarısında siyah olup ikinci yarıda beyaza dönmek gibi.. Yani 90 dakikanın tutarsızlığı.. Dün de sahada öyleydi Trabzonspor. İlk yarıda yoktu. İkinci devre biraz açılsa da bu fayda etmedi. Zaten bu açılım da 20 dakika filan sürdü. Sonrası yok, öncesi yok!. Rotasyon vardı sahada.. Ancak işe yaramadı.. İnter maçında oynamayanlar da bu maça konsantre olamamış.. Adrian, İnter'e karşı yoktu.. Büyükşehir'e karşı vardı ama sahada değildi. Oysa Manisaspor maçından sonra herkes sadece onu konuşmuştu. Adrian çıkıp Alanzinho girince, Trabzonspor 20 dakika bir esti şöyle. Püfür püfür! Hatırlarsanız Alanzinho da İnter maçında yokları oynamıştı. Henrique çok ağır kaldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi onu öyle kolay kontrol etti ki.. Vittek için de yazacak çok şey yok. Zaten sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kaldı. Ne yazık ki durumu da ağırmış. Kısacası tutarsızlık, istikrarsızlık bir hastalık gibiydi bordo-mavili takım için.. Belediyespor'a gelince; ligin ilk haftasında Galatasaray'ı devirmişti. Keyifli oynayan, sahada basan bir ekipti. Belli ki bordo-mavililer tarafından çok iyi analiz edilmemiş bu süreçte.. İstanbul temsilcisi hiç strese girmedi, o kadar sakindi ki.. Haddini yine bildi, alan savunmasını çok iyi yaptı. Çabuk çıktı, zaten golü de böyle attı. Gol anında bordo-mavili takımın savunması dengesiz yakalandı. Bir çok maçta olduğu gibi.. Webo golü kameralar rahat çeksin diye öyle güzel ve sakin attı ki.. Kutlamak lazım İstanbul Büyükşehir'i.. İki büyük maç, iki şampiyonluk adayı rakip ve kazanılan 6 puan..

YA DEVLER LİGİ'NDE OLSAYDI
Bu arada bir başka konuya daha değinmek lazım. Dün geceki elektrik kesintileri ya Şampiyonlar Ligi maçlarında yaşansaydı.. İyi ki dün gece yaşandı.. Ders olsun ki bir daha yaşanmasın.
Avni Aker'e 6 milyon TL para harcanmış ama en önemli ayrıntılar gözden kaçmış gibi görünüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA