Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MELİHA OKUR

Damat'a borsa başkanı geliyor

Frankfurt Borsası, Orka Grup'un Damat ADV, Tween markalarını yakın takibe aldı. Niye? Çünkü Orka, 2010'da yüzde 54, 2011'de yüzde 35 büyüdü. Toplam ciroyu 2.08 kat artırdı. Bu performans hangi borsanın ilgisini çekmez!
Orka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğu, "Haftada üç beş yatırımcıdan teklif alıyoruz. El Capital'den bile geldi. Bir süre önce Frankfurt Borsası'na danışmanlık yapan bir şirket bizden randevu istedi. Geldi, sunum yaptı. Şubatta Frankfurt Borsası Başkanı ya da başkan yardımcısı sizi ziyaret edecek" dedi.
İşe bakar mısınız?
Frankfurt Borsası, kârlı bir Türk şirketini 3 milyon Türk'ün yaşadığı Almanya'da kote etmek için neler yapıyor. İMKB bunun farkında mı?
Kârlı şirketlerinin farkında olmayan bir borsa olur mu? Kârlı şirketlerini kendi borsasına çekemeyen bir borsa, bölgesel şirketlerin ilgisini çeker mi?
İMKB ulusal mı? Uluslararası mı? İMKB Başkanı İbrahim Turhan'ın dikkatine sunulur.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA