Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

Bir özür!

20.08.2013 tarihli gazetemizde bir haber: Karavana Çetesine Büyük Operasyon.
Silahlı Kuvvetler'in yemek ihalelerine fesat karıştırmakla suçlanan askeri ve sivil kişilere yönelik bir soruşturma hakkında.
Haberin fotoğrafında bir de bakıyoruz ki muhabirimiz Mesut Er bir askeri yemekhanede asker kişilerle birlikte yemek yiyor. Şaşırıyoruz. Sözü edilen çetenin sivil üyelerinden biri de o herhalde. Fotoğraftaki kurmay albayla birlikte yapmış olmalılar bu işi. Diğer askerler de çete üyeleri...
İşin aslı şu: Muhabirlerimiz Mesut Er ve İlhami Yıldırım 2011 yılının Ramazan Bayramı'nda, bir haber için Van'ın Özalp ilçesinde bulunan Koçkıran Kalekolu'nu ziyaret ediyor. Yıldırım'ın çektiği fotoğraftaki kurmay albay şimdi Tuğgeneral olmuş. Askerlerin çoğu da muhtemelen terhis... Haberle bir bağlantıları yok.
Muhabirimiz Mesut Er'den ve orada bulunan subay, astsubay ile erattan bir yolsuzluk haberinde fotoğrafları kullanıldığı için özür diliyoruz. Sayfa editörümüz fotoğrafın yanına 'arşiv' notu düşmediği için bu sorun ortaya çıkmış.
Editörümüzün değerli görüşüne de burada yer vermek isterdim ama lütfedip sayfaya adını yazmadığı için kim olduğunu bilemedim. Kendisini biliyordur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA