Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

Okurdan kısa kısa

Erdoğan Tüysüz: "Her gün metrobüsle işe giderken cep telefonumdan köşe yazarlarınızı okuyor ve çok beğeniyorum. Bazen yazdıklarından dolayı kendilerine mail atmak istiyorum ama sayfada böyle bir uygulama yok. Yazarlara cep telefonu üzerinden erişim daha kolay olmalı."
Murat Işın: "Cep telefonumdan gazetenizi okumak istediğimde doğrudan mobil sayfasına geçiyor. Masa üstü görünüme dönmek mümkün ama yazarları tıkladığımızda tekrar mobile geçiyor. Buradan da yazarların eski yazılarına ulaşamıyorum."
Süleyman Keskin: "İtalyan Devi Ona Hayran Kaldı (20.02.2014) başlıklı haberinizde hangi İtalyan devinden söz ediyorsunuz. Salih Uçan'ı izlemeye gelenler Fransız ve Marsilya da bir Fransız takımı."
NOT: Buradaki hata haberde Fransızlar ve Marsilya geçtiği halde İtalyanlar başlığını atan editöre ait.
Servet Yalçın: "Soframızdaki Tavuklar Hormonlu mu Değil mi (18.02.2014) başlıklı yazıda konuyu uzmanlara sorduğunuzu yazıyorsunuz. Konu tavuk yetiştiriciliği ise uzmanlar zooteknistler ve veterinerlerdir. Tıp doktorlarının tavuk yetiştirme konusunda uzman olduğuna dair bir bilgiye sahip değiliz. Çiftlik hayvanları yetiştiriciliği konularını ilgili meslek insanlarına, sağlık konularını ise tıp doktorlarına sormanız dileği ile."
NOT: Haberdeki sorun tıp doktorlarına sorulması değil, zooteknistlere ve veterinerlere de sorulmamasıdır.
Erce Öncü: "Tarihte Bugün kısmında bulunan Cengiz Han'ın ölümü 1924 olarak yazılmış; oysa ki Cengiz Han 1294'te ölmüştür."
Ziya Alp Gülan: "İngilizce crossword bulmacanın kaldırılmasına çok üzüldüm. Son derece faydalıydı."
NOT: Turkuvaz Medya Grubu'nun İngilizce gazetesi Daily Sabah bugün yayın hayatına başladı. İçerikte günlük bulmaca da var. İngilizce bulmaca seven okurlarımıza duyurmuş olalım.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA