Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ONUR YILDIRIM

Süper Kupa için saldır Fenerbahçe!

1) Bu sezon bazı futbolcular için çok faydalı oldu. Geçen sezonun istikrarsız Stoch'u bu sezon uzaktan "imza" şutları ve adam eksiltmesi ile taraftarın sevgilisi oldu. Önümüzdeki sezon muhteşem bir Stoch izleyeceğiz belli ki. Bekir için de iyi bir sezon oldu. Sezon başında takım oyunundan uzak Bekir, Serdar Kesimal ile girdiği forma mücadelesinden kendini aşarak çıktı. Oyun kurucu özelliği ile önümüzdeki yıllarda Bekir Fenerbahçe'nin değişmez stoperi olacaktır. Yan pastan başka bir şey yapmıyor diye eleştirilen Cristian Baroni bu sezon uzaktan şutları, ofansa katkısı ve golleriyle yenide doğdu.

2) Sezer ve Özer bu sezonun en verimsiz futbolcularıydı. Umarım yeni sezon hazırlığını Çeşme'de geçirmezler. Potansiyellerini gerçekleştirmeleri için çalışmaları lazım.

3) Volkan Demirel, Yobo, Emre, Caner ve Alex de Souza bu sezon Fenerbahçe'nin sadece futbolcuları değil yürekleriydi de... Taraftar karamsarlığa düştüğünde onlar dik duruşlarıyla "Biz inandık siz de inanın" dediler.

4) Türkiye'nin en medeni stadında yaşanan bu olaylar normal değil. Eğer seyircinin olay çıkarmaya niyeti olsaydı maç biter bitmez sahaya atlardı.
Medyada yansıtıldığı gibi olaylar son düdükle birlikte yaşanmadı. Ne olduysa Fenerbahçe taraftarı takımını alkışlayıp tribüne çağırırken oldu. Tribünden çekilen görüntüleri izlemeden karar vermeyin.

5) Bugünkü maçta kupa gelse de gelmese de Fenerbahçe taraftarı bu takımla gurur duyuyor! Fenerbahçe'nin Avrupa için bu kupaya ihtiyacı yok. Yine de tek bir sebepten Türkiye Kupası önemli. Çünkü Süper Kupa'da Galatasaray'la oynamak her Fenerbahçelinin arzusu! Beraberliğin yetmediği, süre geçirmek için yerde yatmanın işe yaramadığı bir maçta Fenerbahçeliler "İki Kupa Geliyor" tezahüratını Galatasaray'ı yenerek gerçeğe dönüştürebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA