Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Çarkın'dan mesaj var!

Birkaç gün önce Ayhan Çarkın'ın büyük oğlu Tolgahan Çarkın'la bir araya geldik. Aslında daha önce de buluşmuştuk ama bu kez babasından haber getirmişti Tolgahan Çarkın... Ayhan Çarkın oğluyla gönderdiği mesajda şöyle diyordu:
"İçeride moral olarak çok iyiyim. Çok önemli gelişmeler bekliyorum. Eğer tutuklu olanlar bildiklerini biraz anlatsa eminim bu karanlık dönem çok daha çabuk aydınlanacak. Belki korkuyorlar ama bana göre geçmişte yapılanları anlatmak itirafçılık değil. Gerçeği söylemektir. Bu nedenle ben de itirafçı değilim. Vicdanımın sesini dilediğim için bu açıklamaları yaptım."
Ayhan Çarkın
'ın son tahliyeleri nasıl karşıladığı bilinmiyor ama bir şaşkınlık yaşadığı kesin. Oğlunun deyimiyle şöyle de yorumluyor olabilir: Acaba istediklerini aldılar da öyle mi bıraktılar? Yoksa bu iş burada bitti mi?
İzleyip göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA