Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

"Millet-vekil el ele"

Aynı ekiple daha sonra Türkçe Olimpiyatları'na katılıyoruz. Yarışmaya katılan İsveçli öğrenciler Türkçe kursuna katılanlardan seçilmiş... Güzel şarkılar ve şiirler eşliğinde etkinlik sürerken Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşirayanoğlu ile sohbet ediyoruz.
İsveç'teki Anadolu Festivali'nin en ilgi çekici şehri Mardin... Belediye Başkanı Beşirayanoğlu şöyle diyor:
" Burada çok sayıda insanımız olduğu gibi İsveçlilerin tarihe merakını da harekete geçirebiliriz. Artık Mardin eskisi gibi değil, ikisi beş yıldızlı olmak üzere 4 bin yatak kapasitesi olan otellerimiz var. İnsanlık tarihinin en eski ayak izlerini Mardin'de görmek mümkün. Bu gezi bu açıdan çok iyi geçti..."
Dönüş yoluna da Mardin damgasını vuruyor. Geceyarısı gittiğimiz Stockholm Havaalanı'ndan bizlerden başka kimseler yok. Uçak iki saat rötar yapınca biraz da CHP'li Adnan Keskin'in teşvikiyle Mardin saz heyeti harekete geçiyor ve Türkçe-Arapça şarkılarla geceye renk katıyor.
Bir milletvekili gazetecilere takılarak şöyle diyor: "İşte size manşet çıktı; Millet-Vekil el ele..."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA