Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

CHP İstanbul'da eğilim yoklaması

CHP İstanbul'da geçen hafta 17 ilçede eğilim yoklaması yaptırdı. Birçoğu kazanma ihtimal olmayan ilçelerdi ama CHP'liler yine de heyecanla sandığa gitti.
Her partide olduğu gibi CHP'de de eğilim yoklamasında örgüte hâkim isimler yani ilçe başkanları ilk sıraları paylaştı.
Ama Kağıthane gibi sürpriz yerler de oldu. Kağıthane'de işadamı Zafer Kurşun'un kardeşi Serdar Kurşun'un büyük farkla birinci çıkması ilginçti. Ama Fatih'te İlhan Dabakoğlu'nun ilk sırada çıkması sürpriz sayılmaz. Çünkü Dabakoğlu bölgede çok sevilen ve ilgi çeken bir isim.
Beykoz'da ilk sırada Hızır Yılmaz var. Onu eski belediye başkanlarından Alaattin Köseler izliyor. Köseler'in eski başkan olması şansını artırıyor. Beylikdüzü'nde İbrahim Mendeşağu, Sancaktepe'de Özgen Nama, Başakşehir'de eski Bahçeşehir Belediye Başkanı Kemal Aydın aldıkları oylarla dikkat çeken isimler.

Şişli de bir İnönü
Bu arada çok konuşulan bir yer de Şişli... Mustafa Sarıgül büyükşehir adayı olursa Şişli'ye kimin geleceği merak ediliyor. Hüseyin Sipahi, Eyüp Birgün, Monik İpekel gibi çok sayıda isimden söz edildi. Şimdi yeni bir isim daha var ve büyük olasılıkla da bu isim Şişli'nin yeni başkan adayı olacak: Hayri İnönü.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA