Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

"Telkinle iş yapmadım"

Önceki gün yazdığımız "TUSKON'a kıyağın perde arkası" başlıklı yazıda adı geçen Maliye Bakanı Müşaviri Bahadır Özkan, bir cevap metni gönderdi. O cevabı biraz kısaltarak yayınlıyorum:
"Öncelikle yazıda teknik bir düzeltme yapmak istiyorum. Arsanın ivedi olmamasına rağmen kılıfına uydurularak pazarlık usulü ile yazıda bahsi geçen derneğe verildiğine ilişkin iddia tamamen hayal mahsulüdür. Böyle bir işlem yapmaya ne Sayın Maliye Bakanımızın, ne de Bakanlık bürokratlarının yetkisi yoktur.
Bu bağlamda şahsım tarafından KMYO Mütevelli Heyeti Başkanı Bahaattin DURMUŞ'a "Dilekçeni al yoksa diğer işlerin de yürümez" şeklinde herhangi bir telkinde veya tehditte bulunulmamıştır.
Maliye Bakanımız Sayın Mehmet ŞİMŞEK'e 2009 Haziranı'ndan 2013 Ocak ayına kadar yaklaşık 4 yıl danışmanlık yaptım. Görevimi, Anayasa ve yasaların çizdiği sınırlar içinde, sıralı amirlerimin talimatları doğrultusunda yerine getirdim ve getirmekteyim. Bunun dışında herhangi bir kişi, kuruluş veya yapıdan talimat alarak veya telkinle iş yapmadım. Yazınızın son paragrafında belirtilen çevrelerle herhangi bir ilişkim olmadığı gibi arsanın herhangi bir istekliye verilmesi konusunda şahsım tarafından hiçbir çaba sarf edilmemiştir."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA