Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Global liderlik forumu galası

Önceki akşam, İstanbul Boğaziçi'nin en güzel gördüğü mekanda Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası Liderlik ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen Global Liderlik Forumu (GLF)'nun galası vardı.
Boğaziçi ve Tarihi Yarımadayı kapsayan manzara kadar katılımcıların çeşitliği de etkileyiciydi. Galaya, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, Rektörü Prof.
Dr. Şenay Yalçın
, eski İslam Birliği Teşkilatı Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, eski Bakan Burhan Kara, Amerika Başkonsolosu Charles F.
Hunter
'ın da aralarında bulunduğu 15'e yakın ülkenin konsolosu, dünyanın ünlü üniversitelerinden gelen öğretim üyeleri ve çok sayıda işadamı katıldı. .
Açılış konuşmasını yapan Hükümet ve Liderlik Okulu Başkanı Burak Küntay, dün ve bugün Global Liderlik Forumu'nda "Dünya Siyasetinde Yeni Dönem" başlığı altında dünyadaki önemli siyasi trandlerin tartışılacağını söyledi.
Üniversitelerin dünya siyasetindeki gelişmeleri bu kadar yakından izlemesi Türkiye'nin ne kadar değiştiğini gösteriyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA