Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SİNAN ÖZEDİNCİK

Oscar ve Cannes'ın ardından sosyete mayısta Çin'de...

Çok özel tatil imkânları sunan Lotus Exclusive 3 Mayıs'ta 20 işadamının eşini Çin'e Terracota Savaşçıları'nın yaşadığı bölgeye götürecek

Son zamanlarda krizin dünyada ve Türkiye'de bu kadar konuşulduğu günlerde "Lotus Exclusive" diye bir danışmanlık şirketi yaptıkları ile dikkat çekmeye başladı. Kişi başı 4 bin 600 Euro Ferrari Gourmet Tur'u, 39 bin Dolar'a Grammy Ödülleri, 44 bin 900 Dolar'a Oscar ödül töreni ve şimdi de iki kişi 135 bin Dolar'a Cannes Film Festivali ve Monaco Grand Prix'si... Ardından ise 3 Mayıs'ta 20 "sosyetik" bayan (Sevda Yazıcı, Aron Habib, Neşe Akgerman, Öner Akgerman) yaklaşık 9 bin Dolar'a Çin turuna gidiyor. Hatta 20. Yüzyılın en büyük tarihi keşfi olan Terracotta Savaşçıları ziyareti, GaoYue Song'un tarihi konağı, Büyük Vahşi Pagoda, Da Ci'en Tapınağı ziyaretleri gerçekleştirecekler... Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren Lotus Exclusive Hayatı Kolaylaştırma Sisteminin 4 bin üyesi var. Kişiye özel asistanlık hizmeti sunan Lotus Exclusive, hem hayatı kolaylaştırıyor hem de yaşam kalitesini artırıyor. Paragon Turizm ile Su Entertainment Group (Reina, Suada, Supper Club, Crystal ve Mel'S) işbirliğinden 2008 Ekim ayında doğan Lotus Exclusive, iki ayrı segmentte hizmet veren kartları "Black" ve "Silver" ile üyelerine ayrıcalıklı bir dünya sunması ile dikkat çekiyor.

ÖZEL DENEYİMLER
Her yıl düzenlenen ve çok az sayıda müşterinin kabul edildiği Ferrari Gourmet Tour'a katılan Lotus üyelerine, gezi boyunca son model bir Ferrari tahsis ediliyor. Şampiyonları eğiten hocalardan, F1 pilot eğitimi almanın zevkini yaşamak veya Oscar töreni ve sonrasında Pierce Brosnan'ın ev sahipliğini yapacağı partiye katılmak için Lotus Exclusive üyesi olmak yeterli. Lotus dünyanın en seçkin marka ve kuruluşlarıyla işbirliği yapıyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA