Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Rıdvan yok artık!

Benim için Rıdvan Dilmen bitmiştir! Efsane sona ermiştir. Bazen böyle oluyor işte, bazı şeyleri taraftar taşıyabiliyor, görmezden gelip bağırlara basabiliyor, bazılarını ise taşıyamıyor.
Misal, çocukluğumuzun en büyük yıldızlarından Rıdvan Dilmen. Ekranda gördüm mü kilitlenirdim, o konuştu mu çıt çıkmasına izin vermez, can kulağımla dinlerdim. Onun yorumları en doğru, en akıllıca yorumlardı benim gözümde.
Ya bugün?
Bugün, onu ne ekranda ne de gazetede görmeye dayanamıyorum. Televizyonda karşıma çıkarsa o anda zap! Gazete okurken fotoğrafıyla burun buruna gelirsem o anda başka sayfaya zıp! Ünlü dediğin hata yapamaz mı? Yapar elbet!
Peki nedir beni Rıdvan'dan bu kadar soğutan? Karısını aldatması mı? Sevgilisini ve çevresindeki herkesi dinletmesi mi? Tanju Çolak'ı bile mağdur duruma sokabilecek kadar şapşalca davranması mı?
Yok yok, bunlar değil. Belki de olaylara verdiği samimiyetsiz bulduğum tepkisidir. Özür dileyeceğine, takındığı gerçeklikten uzak saçma tavırlardır. Özetle; güvendiğim dağlara kar yağdı işte. Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm? Yoo, hayır!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA