Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bi daha olmasınlar

5 tane genç kadın oyuncuyu kullanıp da bu kadar kötü bir reklam çekmek bir daha olmasın. Bkz: Penti 2010-2011 sezon reklamı. Hele o şehrimizin dört bir yanındaki, kızları koca kafalar misali gösteren itici reklam panoları hiç olmasın.
Altın Portakal ödül töreninde saç sakal bir yanda kahve içmeye çıkmış gibi giyinip gelen abideler sözüm size; bi daha olmasın. Derya Baykal'a veririm sizi, hepinizden bir şey yapar valla.
Mesela; saçınızdan süpürge, bıyığınızdan bulaşık süngeri, tişörtlerinizden paspas, ayakkabınızdan saksı...
'Fatmagül'ün Suçu Ne?' espri zannedilip zırt pırt skeçlerde, başlıklarda, tezahüratlarda ve diyaloglarda kullanılmasın. Rica ediyorum bir daha olmasın, yoksa yazarınız üşenmiyor ve kafaya geliyor teflon tava haberiniz olsun.
Erman Toroğlu komple komple komple bir daha olmasın. Tamam! Bugüne kadar kendisine güldük, eğlendik, Erman "Hoca'dır ne yapsa yeridir" dedik ama canlı yayında coşup coşup kusmanın da bir anlamı yok.
Arda Turan gibi özel ve yetenekli bir genç futbolcu, Sinem Kobal gibi örnek bir genç kızın aşkıyla bir daha uğraşılmasın. Seven kalpler ağlamasın. Mutlu ve başarılı gençleri kıskanıp, onları kirletmeye çalışanlar sözüm size; bi daha olmasın ona göre.
Hülya Avşar-Gülben Ergen sorunsalı tekrar sahnelere çıkmasın. Valla zaten milletçe bu 'Benim babam senin babanı döver sendromunu' zor atlattık.
Aman diyeyim! Lütfen ya... Ne güzel Gülben çoluğunda çocuğunda, düetinde, klibinde, Nihat'ında, tweetinde, kampanyasındaydı, Hülya da kendi havasında kumpanyasındaydı. Ortalık Hande ile Demet'e kalmıştı. Ne olur ya, lütfen ya. Bir daha olmasın. Rabbim sen yardım et.
İstanbul' un meşhur cuma trafiği sadece cumada kalsın. Artık her günümüz ayrı kâbus. Şu trafikte saatlerimizin geçmesi bir daha olmasın. Tabii tabii nerdee? Kime söylüyorum ben.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA