Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kıvrık işler

Haydi bakalım. Beden ölçüsü değil şekli önemliymiş. Ben buna "Kandırmaca" derim a dostlar. Baktılar sıfır beden mankenlere dikilen sıfır beden kıyafetler sadece vitrinlerde kalıyor. Balıketli kadın kısmı bu işe fena halde isyan ediyor, kürdan bacaklı kızların oyunu tutmuyor, cinreklamcıcanlar yepyeni taktikleriyle karşımıza çıktılar.
Üstelik yandan simitli, koca kalçalı kadınların en hassas olduğu noktayla. Bakınız; jeanler.
Bir gram fazlamızı bile gözler önüne seren, kalça, göbek raporu veren jeanler.
Son haftalarda ekranlarımızda bir reklam filmi dönüyor, eminim siz de denk gelmişsinizdir. "Levi's Curve Id". Ne ola bu? Jean markası Levi's'ın son numarası.
Özetle mesaj şu; "bugüne kadar kusur sizin bedeninizde, göbişinizde, lopet kalçanızda değil, jeanlerdeydi. Bedeniniz önemli değil, bu tasarımcılar salak, jeanin vücudunuzun şekline uygun olması önemli!"
"Vaayyyy" çektiniz ve tuzağa düştünüz demektir. Çünkü reklamı bir daha bir daha izlediğinizde gerçekle burun buruna geliyorsunuz. Yahu reklamda oynayan kız bildiğiniz, uyuz olduğunuz tipik sıfır bedenlerden. Bir de üstüne üstlük sanki çok etliymiş gibi jeanlere zorla sığmaya çalışmıyor mu, yüzünü buruştura buruştura.
Sen de sıfır yağ bedeninle o jean'e sığamıyorsan biz ne yapalım be abla?
Yine reklamcı oyunu, bize yine kara geceler, yine tık nefes jeanler. Bırakın Allah aşkına, kimi kandırıyorsunuz. Beden değil şekil önemliyse oynatın 40 beden- 42 beden bir kadını. Girsin şıp diye jeanin içine, görünsün taş gibi.
O zaman bütün jeanlerimi satıp sizin jeaninizden almazsam bana da Ayşe demesinler.
Yok öyle Mandrake işler.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA