Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kavga iyidir iyi

Ünlü ve genç bir çiftimiz kavga etmiş. Kızımız sinirden çatlamış, kendini arabadan atacakmış; "Bırak beni, iniyorum şuracıkta". Beyimiz izin vermemiş; "Otur oturduğun yerde".
Haberler sağda solda çıktı. Ben de bayıldım.
Manyak mıyım?
Yooo sadece kavgasız ilişkiye ilişki demem.
Çünkü aşktır kavga, tutkudur, anlaşamamana rağmen yapışık kaldığının işaretidir, heyecanlıdır, herkesin kendi olduğunun resmidir, kimsenin yalnız kalmaktan korkmadığının belgesidir.
Sıradan olmaz kavga eden çiftler.
Hiç tartışmayan çiftler ne mükemmel olduklarıyla övünürler. Bence fevkalade sıkıcı, heyecansız ve bunaltıcıdırlar.
Çünkü kavga eden çiftler mükemmeldirler.
Şöyle kapıları çarpıp çıkmak istemedikten sonra, o duyguna rağmen yumruğunu sıka sıka yanında durmadıktan sonra, gidip gözyaşlarıyla geri dönmedikten sonra, ona hem âşık hem uyuz olmadıktan sonra, didişip didişip ortak yol bulmadıktan sonra kendini âşık sayamazsın günün sonunda.
Pek tabii ki sevişmenin de tadına varamazsın.
Başlıkta da dedim ya, kavga iyidir iyi. Hakaret etmezsen, ağır laflarla gururu boğazlamazsan, ipin ucunu kaçırmazsan, şiddeti dahil etmezsen kavga iyidir, iyi.
İlişkinin lokomotifidir.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA