Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kadın ne ister erkek ne ister?

Hâlâ İstanbul dışındayım. Hal böyle olunca annemle her gün facetime'dan konuşuyoruz. Yüz yüze, birbirimizi göre göre kaynatıyoruz.
Dün geceki konuşmamızda annem durdu durdu sordu; "Ayşe, sence kadınlar ne ister?"
Dedim "Anne, şaka yapıyorsun herhalde.
Bunu biz bile bilmiyoruz ki. Adam ilgilense fazla ilgiden bunalırız, ilgilenmese ilgisiz, öküz ilan ederiz. Adam kıskansa 'Ay şekerim benimki çok kıskanç' olur, kıskanmasa 'Beni sevmiyor bu' olur.
Saçımız sarıyken esmer, esmerken sarı olsun isteriz. Ne bileyim ben, biz ne isteriz."
Önce kahkaha attı annem sonra; "Peki Ayşe, erkekler ne ister?"
Haydaaa ilişki gurusu muyum ben, Haydar Dümen miyim, Güzin Abla mıyım...
Dedim; "Erkekler sanırım... ıııı... öööö... hah buldum! Güzellik ister, seks ister, kafa rahat olsun ister, başkalarının beğendiği kadını ister, kebap ister, anlayış ister, dırdır istemezz, futbol ister, neşe ister, zıkkkımın... tövbee... ya ne bileyim anne, adamına göre değişir herhalde."
Sonra iki soruya da sinirlendiğimi fark ettim; "Peki anne sen benden ne istiyorsun Allah aşkına, kırk derece sıcakta, kırk yıldır cevabı bulunamamış soruların cevabını ben mi bulacağım yahu."
Bu arada kafama takılmadı desem yalan olur, erkekler gerçekten ne ister?
Bilen varsa e-mailime buyursun lütfen.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA