Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Erkeklerin bilmesi gereken üç şey

Bir tartışma sırasında bize "Saçmalama" dediklerinde, "Haaa valla ben saçmalıyorum yahu, iyisi mi saçmalamayayım" demiyoruz, tam tersine geçiştirilmeye çalışıldığımız için daha fena sinirleniyoruz. Saçmalama yok! Saçmalama out!
Eğer sevgilinizin köpeğinden hazzetmiyorsanız şunu unutmayın; köpek-erkek denkleminde kaybeden daima erkek olur.
Kadınlar köpeklerine çocukları gibi bağlıdır, ortada bir sağlık, ölüm kalım durumu yokken köpekten kurtulmak istediğinizi belli ederseniz ya fişinizi çekersiniz ya da her gün sizi ezen bakışlarla çile çekersiniz.
"Bi'şeyim yok" ikiye ayrılır. Eğer kadın başını sola doğru yatırmak suretiyle gözlerini kısarak hatta çoğu zaman sol aşağıya baydırarak "Bi'şeyim yok" dediyse bi'şeyi vardır.
Hem de çok şeyi... Bu çok şeyi olma durumunun başka belirtisi de kolları bağlamak, kısa cümleler kurmak, göz kontağı kurmamak, cep telefonuna odaklanmak ve iç çekmektir.
Kadın eğer gözünüzün içine baka baka kol bacak kasılmamış, dudaklar bükülmemiş, elleri saçlarına asılı kalmamış cool tabir ettiğimiz şekilde "Bi'şeyim yok" derse, rahatlayabilirsiniz. Gerçekten bi'şeyi yoktur. Ama bu yarım saat sonra bi'şeyi olmayacağı anlamına gelmez.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA