Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kokpit Kafe

Tekelleşince tembelleşmek diye bir şey var. Yani bizim buralarda var.
Eğer müşteri sana mecburcuysa, ille de dönüp dolaşıp kapına gelecekse sallayıp dururlar.
Şişirirler.
Malzemeden çalarlar, vasatın altında kalırlar.
Geçen pazar Atatürk Havalimanı İç Hatlar'da uçağı beklerken Kokpit Kafe'ye oturduk.
Ben kaşarlı tost ve çay aldım 12 TL'ye.
Arkadaşım da su böreği.
Tost ekmekten ibaretti ama o su böreği olacak iş değildi.
Tamam! Kimseden Borsa'nın inanılmaz lezzetini yakalamasını beklemiyoruz. Ve fakat bu kadar da kötü su böreği olur mu kardeşim.
Çatalı attığınla içinde yağ ve su karışımı bir şey çıkıyor.
Tadı felaket.
Yemene imkân yok.
Hemen geri verdik tabii. Özür dilediler ama kaç yazar.
Bozuluyorum.
Yapacağın su böreği.
Yapamıyorsan hiç yapma.
Müşteriye kendini enayi gibi hissettirme.
Ben aslında insanların işlerini önemsememesine ve karşısındakine değer vermemesine sinirleniyorum. Özellikle hizmet sektöründe.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA