Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

İpad, aldatma, Rihanna

Ipad deyip geçme, küçücük boyu var türlü türlü huyu var keratanın. Sadece bir Ipad değil o aynı zamanda ayna, aynı zamanda tepsi, aynı zamanda can yoldaşı ve şimdi o bir kafa kırıcı, kavgaların baştacı, tepkilerin en dijitali, o bir sopa, o bir delil. Başına daha neler geleceği belli değil.
Acaba bir kadın için hangisi daha kötü olabilir; kocasının dolandırıcı çıkması mı yoksa onu aldatması mı?
Ne demişler; beklentiyi yükseltmeyeceksin. Mesela sen bir müziksever olarak haftalarca Shakira-Rihanna düetinin heyecanına kapıl, bekle, şarkı çıksın ve hiç sevme olacak şey mi? Oldu bile, Shakira ve Rihanna'nın "Can't Remember To Forget You" adlı eseri hayalkırıklığı.
Hayalkırıklığı demişken, habere göre Sinem Kobal Arda Turan için 'Ondan soğudum" demiş. Soğumak...
Bir ilişki için en ağır kelime.
Soğuyan yemek ısıtılsa da aynı lezzette olmuyor değil mi?
Düşündüm de beni en çok mızmız insanlar soğutuyor, bir türlü karar veremeyenler, her şeyden şikâyet edenler soğutuyor.
Ihlamuru demleyeceksin, içine çubuk tarçın, bir dilim zencefil, bir dilim de limon atacaksın, bir kaşık da balla taçlandırdın mı soğuk havalarda insana iyi geliyor.
Kilo alınca herkes kilondan şikâyet ediyor, zayıflayınca da "Yeter artık zayıflama" diye uyarıyor. Kimse kimseyi neden olduğu gibi beğenmiyor?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA