Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Murat Boz'un kasları

Kafadan anlaşalım, göstermeyeceksen bu işlere girmenin hiçbir anlamı yok! Çünkü olayın esası bu; göstermek, sergilemek. Bir çeşit "Bana bakın", "Beni beğenin" çabası.
Hangi işlerden bahsediyorum? Güzellik, kaslar, incelik, gençlik vesaire işlerinden.
Bakın pop müzik dünyamızın ennnn yakışıklısı Murat Boz'a, takmış kafaya şapkayı, çıkartıvermiş tişörtünü, yatmış kanepeye, vermiş pozunu.
Alın demiş size kas. Alın size baklavalı karın. Alın kol. Alın vücut. Alın erkek. Alın yıldız.
Sosyal medya da bu poza bayılmış tabii. Bayılmamak mümkün mü? Boz'u koy karşına seyret. Öyle bi'şey yani. Bebeğim.
Fotoğrafın altına mesaj olarak da; "Yaz gelsin sere serpelim" yazmış. Aç parantez "Yaz gelsin, az giyinelim, plajlara koşalım, cümle âlem azmimi, kaslarımı, şu taş gibi halimi görsün, kızlar Eliz'i kesmek istesin" kapa parantez.
Asıl ve hadisenin doğasından kaynaklanan alt metin bu.
Eee Boz haklı. Girişte de yazdığım gibi göstermeyeceksen, şovunu yapmayacaksan, kıyafetleri azaltmayacaksan, diyelim eteğinin boyunu kısaltmayacak, dekoltede bonkör davranmayacak, kıskanılmayacak, dikkat çekmeyeceksen o kadar çileyi niçin çekesin ki?
Evde kendi kendine aynaya bakıp gururlanmak için değil herhalde.
Murat Boz'un üstü çıplak pozu kuaförden yeni çıkmış saçlarını gezdirmek isteyen kadının ruhuyla kardeştir.
Dövme yaptırmaya doyamayanların engel olamadıkları iç gıcıklamasıyla amcaoğludur.
Silikon taktırıp üçgen bikiniye transfer olmanın özgüvenini taşıyan ablalarla yoldaştır. Bloglar açıp, cicilerini sergileyen moda ve alışverişle aklını kaçırmış kızların frekansıyla aynıdır.
Aylarca ağzına tatlı, ekmek, kızartma, alkol koymadan üç beden incelmiş azimli vatandaşların zafer sarhoşluğuyla sınıf arkadaşıdır.
Normal yani. Akışında. Düzeninde.
Ben de kilo verip small bedene indiğimden beri yaz gelsin istiyorum, aynaları daha çok seviyorum, dar elbiselerden vazgeçemiyorum ve bedenimin bu "nihayet başarmış" halinden garip bir haz alıyorum.
İşin gideri ve en büyük keyfi bu yani.
Madem öyle hadi yaz gelsin Boz. Bu arada birkaç fotoğraf daha paylaşsan hiç şikâyetimiz olmaz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA