Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

İDO'ya sesleniyorum

Görevimiz icabı zaman zaman birilerine sesleniyoruz. Günün talihlisi İDO. Geçen hafta Bozcaada'daydım. Giderken ve dönerken İDO feribotunu kullandık tabii.
Gayet güzel bir sistem, Yenikapı'dan biniyorsun çayını kahveni içerken hop Bandırma'da iniyorsun mesela. Yanımda köpeğim Mini de vardı. Kedilerin, köpeklerin yolcu bölümüne girmesi yasak. Hal böyle olunca camları açıp arabada bırakıyorsun.
İyi güzel de arabaların durduğu yer oldukça havasız. Nefes almak çok zor, bir de sıcak, Mini perişan oldu. Benim de bütün yol aklım Mini'de kaldı. Dün arkadaşım Oben Budak da aynı konudan bahsetmiş. O da kedilerini arabada bırakmak zorunda kalmış.
Acaba diyorum, feribotun içinde kediler-köpekler için bir oda ayırmak gibi İDO bu duruma bir çözüm bulamaz mı? Eğer insanlar yolculuk sırasında araçlarla aynı yerde duramıyorlarsa, köpeklerimiz- kedilerimiz niçin dursun? Onların canı can değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA