Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Her gün bin kere âşık olunur

Sen de önüne gelen her şeye aşık oluyorsun" diye yazmış bana. Instgram hesabımda Gümüşlük Mimoza'dan nefis bir fotoğraf paylaşmıştım. Gün batıyordu, maviydi, pembeydi, kızıldı... deniz mis gibi, çarşaftı. Koyun köşesini arkasına almış kayığın üstünde boncuk boncuk ışıklar yanıyordu. Böylesi kırk yılda bir olurdu. "Ben sana nasıl aşık olmam" yazdım fotoğrafın notuna.
Ben de böyleyim işte, önüme gelene aşık oluyorum. Sen de aşık ol kardeşim. Sen de her güzelliğe aşık ol. Denize ol, manzaraya ol, onun sesine ol, gülüşüne ol, köpeğine ol, bir çiçeğe ol... Sen de aşık ol güzel kardeşim. Yeter ki aşık ol. Hayatta bir kere aşık olunur derler inanma. Hayatta her gün bin kere aşık olunabilir.
İşin sırrı kalpten bakan gözlerindedir. Bak sen de. Korkma. Aşık ol usul usul, aşık ol sessiz sakin ya da aşık ol yardıra yardıra, tozu dumanı kaldıra kaldıra. Aşktan güzel ne var buralarda?
Not: Herkese iyi bayramlar dilerim. Aileniz, sevdikleriniz yanınızda, neşeniz bol, muhabbetiniz koyu olsun inşallah.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA