Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERDAL ŞAFAK

Çizgimiz ve yayınlarımız

SABAH'TAN MEKTUP

Devletin derinliklerine sinsice yuvalanmış paralel yapının yayın organının SABAH'ı hedef seçmesi boşuna değil.
Çünkü;
SABAH, 17 Aralık komplosunun ortaya çıkarılmasından bu yana yaptığı habercilikle, paralel yapının içyüzünü kamuoyunun gözleri önüne serdi.
SABAH, bu paralel yapının aslında "Silahsız terör örgütü" olduğunu ortaya koydu. Zaten Başbakan Erdoğan da bu gerçeği hem herkesten iyi, hem de tüm ayrıntılarıyla bildiği için "İnsanlar neler çekmiş neler" demek ihtiyacını hissetti.
SABAH, hepsi de birbirinden çarpıcı özel haberleriyle sadece paralel yapının içyüzünü göstermeyi değil, aynı zamanda demokrasimizin de ne denli büyük bir tehlikenin eşiğinden döndüğünü Türk Halkı'na anlatmayı amaçladı.
Biz yayın çizgimizi de, haberlerimizi de, demokrasiyi savunma misyonumuzun temeli olarak görüyoruz.
Sadece demokrasiyi değil, onun yanı sıra özgürlükleri, insan haklarını, özel yaşamın kutsallığını da savunuyoruz.
Bundan sonra da aynı yolda ilerleyeceğiz.
TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu'nun dediği gibi, "Vesayet mekanizmalarından arınabilmek için, tek çıkış yolu bu..."
Zaten bugünkü manşetimiz de bu kararlılığın yeni bir örneğini oluşturuyor.

***

Bir not:
Ben sosyal medyadan uzak durmaya çalışıyorum.
Ne "Facebook"ta hesabım var, ne "Twitter"da, ne "Instagram"da, ne de diğer sosyal ağlarda.
Uzak durmamın birçok nedeni var: Özel yaşamıma müdahaleden hoşlanmıyorum. Ama ondan da önemlisi, sosyal medyanın kötü niyetli kişilerce karanlık amaçlar için kullanıldığını, insanların saygınlıklarının ve hayatlarının, paspas gibi çiğnendiğini görüyorum.
Ama...
Önceki gece oğlum uyardı: "Baba, Twitter'da senin adına sahte bir hesap açılmış. Yalan yanlış şeyler yazılıp duruyor. Dikkat et."
Elbette dikkat edeceğim.
Ve bugünden tezi yok savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.
Zira ha benim adıma Twitter'da sahte hesap açılmış, ha kimliğim çalınıp adım kullanılarak birtakım işler yapılmış; hiçbir farkı yok...
***

Sağlıklı ve mutlu bir hafta dileğimle...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA