Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERDAL ŞAFAK

Kalitenin adı

SABAH'TAN MEKTUP

SABAH demek, kalite demek.
Haberleriyle, dizileriyle, yazarlarıyla, çizerleriyle... Ve de kusursuz ve nefis baskısıyla.
Ve işte: Baskıdaki eşsiz kalitemiz, bu alanda dünyanın en yetkili kurumu olan WAN-IFRA tarafından resmen onaylandı, tescillendi.
Açılmış adı "Uluslararası Gazeteler ve Haber Yayıncıları Birliği" olan "WAN-IFRA", tüm dünyada gazete baskısının daha kaliteli ve daha standart hale gelmesi için düzenli olarak yarışma düzenliyor.
Yarışmaya katılanları 5 üyeli jüri, 12 aşamalı değerlendirmeden geçiriyor. Tüm elemeleri başarıyla atlatan "Uluslararası Gazete Renk Kalite Kulübü"ne girmeye hak kazanıyor.
Bu yıl yarışmaya 165 gazete matbaası katıldı, 77'si tüm elemeleri başarıyla geçip "Kalite Kulübü"ne girdi.
Kazanan 26 ülkeden 77 gazete arasında SABAH da yer alıyor.
Ödülümüzü 15 Ekim 2014 tarihinde Amsterdam'da düzenlenecek törende alacağız.
Peki, "Kalite Kulübü"ne girmenin, yani dünyanın en iyi matbaaları listesine katılmanın ne gibi faydaları var?
Öncelikle, yukarda da belirttiğim gibi, SABAH'ın baskı kalitesi, bu alandaki en yetkili organ tarafından tescillenip tüm dünyaya duyurulmuş oluyor.
İkincisi, okuyucularımızın gözünde SABAH'ın kalite imajını daha da pekiştiriyor.
Üçüncüsü, bu ödül "Kalitenin güvencesi" anlamına geldiği için, reklam müşterilerinin taleplerini daha kolay karşılama imkanı sağlıyor. Bu da reklam portföyünün zenginleştirilmesinin zeminini oluşturuyor.
SABAH'ın bu son derece değerli ve önemli ödülü kazanmasında çok ama çok emeği geçen Turkuvaz Matbaacılık Baskı Hazırlık Grup Müdürümüz Sinan Dinçsoy ve ekibini kutluyorum.
Sağlıklı ve mutlu bir hafta dileğimle...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA