Türkiye'nin en iyi haber sitesi
UFUK SANDIK

Korsan muamelesi otomobil sattırıyor

Korsan taksileri önlemeye yönelik yasa çalışmaları devam ederken, güvenlik güçleri de kontrolleri sıklaştırdı. Güvenlik güçleri, ihbar aldıkları yerleşim merkezlerinde şüphelendikleri araçları durdurup, kontrol ediyorlar.
Ancak, korsan taksi muamelesi gören sürücülerden, birçok şikâyet var. Geçenlerde bir konuşmaya şahit oldum. İstanbul Bahçeşehir çıkışında yapılan kontrollerde, bir sürücü yanında hamile eşi ve çocuğu olmasına rağmen korsan muamelesi görmüş. Güvenlik güçlerini korsan olmadığına bir türlü ikna edememiş. Üç gün boyunca her sabah aynı yetkililer tarafından neden durdurulduğunu ise sonradan öğrenmiş. Kullandığı otomobil korsan taksiciler tarafından tercih edilen marka ve modelle aynıymış. Bu yüzden güvenlik güçleri, o model ve marka bütün otomobilleri durduruyormuş. O sürücü otomobilini değiştirdi mi bilmiyorum? Ama korsan muamelesi gören marka ve modeller ben de saklı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA