Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Yanlıştan döndü ama...

Mehmet Özdilek, (Şifo Mehmet) Beşiktaş'ta oynarken Galatasaray'a karşı en iyi futbolunu sergilemiş ve çoğu maçta da goller atmıştı. Şifo bu kez hoca olarak Galatasaray'ı kupada saf dışı bıraktı.
Antalyaspor'u kutluyorum. Şifo, hoca olarak aynı başarıyı Beşiktaş'a karşı gösteremiyor.
Belki de şansı tutmuyor.
Kupadan elenmek bu kadar sakatı olan Galatasaray için belki de hayırlı olur. Galatasaraylı oyuncular Kayseri maçına göre daha derli topluydu. Rijkaard, Kayseri maçında eleştirilen kadroyu "Kimseye hesap vermem" dercesine sahaya sürdü. Tek değişiklik kaledeki Aykut'tu.
Rijkaard'ın, fizik gücü yerlerde sürünen Giovani inadı Galatasaray'ın ilk yarı diri olduğu anlarda 10 kişi oynamasına neden oldu.
Gio, olumlu hareket yapmadığı gibi arkadaşları boğuşurken tek bir adam bile kovalamadı. Futbolcu akıllıdır. Onun bu sorumsuzluğunu gören takım arkadaşları boş pozisyonda bile Meksikalı'ya pas vermemeye özen gösterdi. Yıldız da olsan, önce kendini takıma kabul ettireceksin. Galatasaray'ın mevcut bünyesi Giovani'yi reddediyor.

BALTA BEKE; CANER AÇIĞA
Medyanın eleştirilerine öfkelenmiş olacak ki; Rijkaard kulübeye yürürken asık suratıyla tavır aldığını gösteriyordu. İlk yarı boyunca kulübeden çıkmadı, takımı kenardan Neeskens yönetti. Rijkaard yanlışta ısrar etmenin anlamı olmadığını anlamış ki; Gio'nun yerine Emre Çolak'ı aldı. Emre'nin attığı muhteşem golden sonra yüzünde güller açtı ve kenar yönetimini Neeskens'ten devraldı.
Galatasaray "Bu yolda mağlup galip sayılır" sözü gibi çarpışarak, rakibini futboluyla ezerek ve bol pozisyon kaçırarak elendi.
Rijkard'ın Emre hariç yaptığı iki değişikliği benim kafamı karıştırdı. 1-Hakan Balta oyuna giriyorsa, hazır demektir. O zaman da kafadan oynar. Bu değişiklikten sonra Caner sol kanada geçti ve golünü attı. 2-Servet oyuna giriyorsa, kafa hakimiyeti ve topa vuruşu daha iyi olan Neill forvete gider, Servet savunmaya geçer.
Galatasaray'da kader adamı Sarp oldu. Çok koştu, çok çalıştı ama pozisyon şansını kullanamadı. Emre'nin golünden sonra topa vurmayı Arda'ya bırakmaması hataydı.
Antalyasporlu futbolcular sürekli zaman çalarak oynadılar. Bunu kim engelleyecek?
Tabii ki hakem Bünyamin Gezer. Israrla kart göstermeyerek Antalyasporlu oyuncuları cesaretlendirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA