Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Zeytinoğlu ile Bilgin'in farkı..

Bazı okurlar, Fatih Altaylı ile tartışmama karşı çıkıyorlar.. "Köşeni böyle şeylerle doldurma" diyorlar. Ben tartışıyorum.
Bir defa.. Önüne gelenle tartışmam. Özellikle benimle tartışarak prim yapmaya çalışanların oyununa gelmem. Neler yazıp söylediler, ağzımı açmadım. Güldüm, geçtim.
Fatih'le tartışıyorum.. Çünkü genelde onun bu prime ihtiyacı yok, özelde, benim kardeşim gibidir. En sevdiğim dostlarım arasında yer alır. Onunla tartışmak keyif.. Zaman zaman gaza gelir, ipin ucunu kaçırır, hatta kırıcı laflar eder, ama özünü bilirim. Kızmam.
İkincisi.. Konu önemli.. Çalıştığım kurumu, dolayısı ile doğrudan beni ilgilendiriyor.
Sevgili Fatih son yazısında "Hıncal ağbi gene abartıyor" demiş.. "Saçmalıyor"dan, "Abartıyor"a geliş de, Fatih usulü bir özür dileme.. Abartmadığımı, yazdıklarımın her hecesinin doğru olduğunu da biliyor üstelik.
Son yazımda batık Eskişehir Bankası sahiplerinin daveti ile Monaco'da nasıl bir Ferrari keyfi yaşadığımızı anlatmıştım, "Benim kursağımdan hortumcu parası geçmez" diyen Fatih'e..
"Eskişehir Bankası hortumdan değil, kötü yönetimden battı" diyor Fatih.. "Hortumcu" sözcüğünü Fatih'e bunu söyletmek için bilerek kullandım. Zeytinoğlu ailesini savunacağını biliyordum, onu bilerek ittim.
Zira Zeytinoğlu ailesini ben daha da yakından tanır, sever ve sayarım.. Eskişehir'e ve bankaya sadece verdiler onlar, tek şey almadan. Kente heykelleri dikilmeli..
Tıpkı Dinç Bilgin'in de Bab-ı Ali'ye heykelinin dikilmesi gerektiği gibi..
Zeytinoğlu gibi, Dinç Bilgin hakkında da şu ana kadar alınmış tek mahkumiyet kararı yok, ama Doğan Gurubu'nun, özellikle belli yazarlarının Dinç Bilgin'i mahkum ettirmek, Sabah'ı ve atv'yi yok etmek için yoğun kampanyaları var. Nedense her duruşma öncesi iyice yoğunlaşan..
Bakın şimdi.. Fatih kardeşim için, batık bankalar ikiye ayrılıyor..
Eğer medyada değillerse, kötü yönetimden batmışlardır, mesele yok..
Eğer gazete, TV sahipleri iseler, hortumcudurlar..
Bilginler'in, Karamehmetler'in, Uzanlar'ın, öncelikli suçları, Doğan Gurubu'na rakip, onun tekel olmasını önleyen medya guruplarına sahip olmalarıdır.
Bakın.. Dinç Bilgin, Aydın Doğan'ın egemenliğini kabul zorunda kaldığı dönemde bu gurubun gazetelerinde ne Bilgin, ne Sabah gurubu aleyhine tek kelime yayınlanmadı. Ne zaman, Bilgin tekele boyun eğmeyip, Turgay Ciner ile anlaştı, o zaman "Hortumcu" oldu.
Sayın Doğan Gurubu arşivlerinden.. 32 batık bankanın 29'u için kaç ve hangi tonda yazı yayınlanmıştır, medyada olan üçü hakkında kaç tane ve hangi tonda?..
Güneş balçıkla sıvanmıyor..
Hıncal Ağabey de amma abartıyor haa!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA