Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ne karşı konulmaz erkekmişim!..

Güneş Tecelli, Kolej günlerini yazmış, bugün, az aşağıda okursunuz.. Okulun en yakışıklı adamlarındandı.. Milli sporcu olduğu için de çok popüler.. Güneş atletti. İşi kaçmak.. Ben gazeteciydim.. İşim kovalamak.. Belki de bu yüzden Kolej'in en güzel kızlarıyla ben ondan çok gezerdim. Şaka tabii..
Güneş o yıllarda beni nasıl kıskandığını 40 yıl sonra itiraf etmiş, iyi mi?..
Peki neden ben gezerdim?.. Kolej'de okumadığım halde başarımın sırrı neydi?.. Vallahi o zamanlar bilmezdim.. İki gün önce Hürriyet okurken öğrendim. "Karşı konulmaz 7 erkek tipi" diye başlık..
Bazı erkekler kadınlarla ilişkiler konusunda öteki erkeklerden avantajlıymışlar. Peki niye?.. Kadını baştan çıkarırken kullandıkları en büyük silahlar nelermiş, böylelerinin?..
Efendim, 7 erkek tip varmış meğer karşı konulmaz..
1 - Romantikler .. Kadınlar romantizmi severmiş çünkü.. Eh.. Bendeniz sevgilisine hala şiirler okuyan iflah olmaz romantiklerdenimdir.
2 - Kendine güvenenler .. Kadınlar böyle erkeklere bayılırmış.. Bendenizin hayat felsefesi kendine güven ya..
3 - Sanatçılar .. Yaratıcı zeka, karizma, asi karakter, düşünceli ve saygılı yapı, kadını etkilermiş.. Eh.. Bir yazı sanatçısı olarak bendeniz..
4 - Özgür ruhlular .. Her kadın bir parça asi olmayı istermiş.. Asi olanı bulunca da, kendisinin de asi olduğuna inanırmış.. Benim ailede adımı Aslan Amca koymuştu, Asi General diye..
5 - Zeki olanlar .. Her konuda bilgi sahibi (Ehem..) hazır cevap, espri kabiliyetine sahip, verdiği tavsiyelerle bir nevi guru olan erkek tipi, aynen beni tarif ediyor, fazla lafa gerek yok..
6 - Düşünceli erkekler .. Sandalye tutan, arabanın kapısını açan, duygusal ve centilmen erkeklermiş bunlar.. Yani ben..
7 - Bir bu maddede takıldım . "Yabancı uyruklular" diyor.. değilim.. Dünyayı gezmiş, egzotik tarifi bana uyuyor gene de.. Dünyayı tanıyan ve anlatan erkeklere de bayılırmış kadınlar..
Yani neresinden bakarsanız, mevcut tüm cephelerde karşı konulmaz bir erkek tipiyim ben.. Bu yüzden Kolej önlerinde ve Mülkiye kantininde adım efsane gibi dolaşırdı..
Güzel.. Hem de çok güzel de, biri söyler mi, neden hâlâ yalnızım?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA