Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hollywood'da ödül sezonu..

SAFTER Ağabey (Yılmaz) Los Angeles'te bizi hatırlamış gene.. Buyrun..

***

Yıl sonu ile birlikte Hollywood'un ödül sezonu da açıldı..Televizyon yayınından büyük gelir sağlayan Hollywood'daki her kuruluş artık bir ödül gecesi tertipleyerek üyelerinin ihtiyaçlarını karşılıyor.. 100 üyeli ve çoğu gazeteci olmayan Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin son yıllarda verdiği Altın Küre ödülleri yayınından 30 milyon dolar gibi büyük bir gelir sağlaması yazarlardan yönetmenlere kadar her sendikanın da iştahını kabartmış durumda..
Artan ödüllerin önünü kesmek için Amerikan Filim Akademisi'nin bu yıl 83'üncüsü verilecek Oscar ödüllerini marttan bir ay öne şubat ayına alması da bir çare olmamış durumda.. Zira diğer kuruluşlar daha yıl sona ermeden ödül vermek yoluna gittiler..
27 Şubat'ta verilecek Oscar ödüllerini bu yıl televizyonda iki genç oyuncu takdim edecek.. Bunlara tam genç de demeyelim .. Zira Anne Hathaway 32, James Franco ise 28 yaşındalar..
Bu ikiliden Franco "27 Hours" ve Hathaway "Love & Other Drugs" filmlerindeki oyunları ile ödül adayları arasında, ayni zamanda..
Hollywood'da, Akademi'nin bu defa büyük kumar oynadığını söyleyenler çoğunlukta.. Zira Oscar Ödül gecelerini hep büyük isimler takdim etmişti.. 1940'tan 1978 e kadar Bob Hope, daha sonra, Johnny Carson, Billy Crystal, Whoopi Goldberg, Steve Martin ve Jack Lemmon geceyi renklendirmişlerdi.. Oscar takdimcileri arasında Jerry Lewis, Fred Astaire, David Niven, ve Frank Sinatra da bu arada akla geliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA