Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir korkunç skandal!..

Yani televizyonda izlerken nefesim tutuldu.. Böyle bir şey bir Batı ülkesinde olsa, ne İçişleri Bakanı kalır, ne Sağlık, ne Adalet.. Hükümet sallanır..
Bizde medyanın bile umurunda değil..
Yahu, pedofili, yani çocuklara yönelik cinsel eylem, dünyanın en ağır suçu.. Uluslararası suç. Pedofiller dünyanın her yerinde izlenir ve en ağır cezalara çarptırılırlar. Cezalarını çekip çıksalar bile izlenmekten kurtulamazlar.. Mesela, çocukların sokakta oldukları Hallowen gecelerini, kayıtlı pedofiller karakollarda gözetim altında geçirmek zorundadırlar..
Oysa bizdeki duruma bakar mısınız?..
11 yaşında bir kız.. Karnı burnunda Bolu Hastanesine getiriliyor. Yanında bir adam.. Muayene.. Kız 8 aylık hamile.. O yaşta rahim hamilelik için hazır değil. Hem kızın, hem karnındaki bebeğin hayatı tehlikede.. Yatması gerektiğine karar veriyor doktorlar..
Kızı getiren adam "Bu benim karım. Kalmasına izin vermiyorum" diyor.. Ne hastanenin doktorları, ne güvenlik görevlileri "Hayır.. Sen bu çocuğun kocası olamazsın.. Çünkü o yaşta evlenmek yasak. Çocuk burda kalacak. Sen şimdi savcılığa gidip hesap vereceksin" demiyorlar..
Güya kendilerini sorumluluktan kurtaracak bir imza alıyor ve adamın 8 aylık hamile ve hayati tehlike içinde çocuğu alıp gitmesine izin veriyorlar..
Yuh onlara.. Yuh onların ettiği Hipokrat yeminine.. Yuh onların insanlıklarına, vicdanlarına..
Bu ülkede yasaları korumakla görevli güvenlikçilere de yuh!..
Ama işin boyutu o kadar değil.. Olay yerel değil..
Bu rezillik ülkeyi dört bir yandan sarmış..
Ayrıntıları ertesi sabah öğrendim..
Olay, utanç verici bir töre.. Bir aileden bir adam, başka aileden bir kızı kaçırır, ya da başlıksız satın alırsa, bunun karşılığı o aileye bir kız verir. Alış veriş böylece tamamlanır..
Filmleri yapılan bu iğrenç töre yüzünden her yıl binlerce çocuk yaşta genç kızın hayatı kararır. Okuldan alınır bir aileye bedava hizmetçi ve seks kölesi olarak gönderilirler.. Yasal nikah mümkün olmadığından kılıf "İmam nikahı" adı altında hazırlanır..
70 yaşında adam 11 yaşında çocuğu imam nikahı ile alır, mesela..
Bunu bu ülkede herkes bilir.. En başta Feminist (Sevsinler) yazarlar bilir.. Bakın bakalım defterlerine, Berdel adı altındaki bu pedofili suçu, bu çocuk satışı ile mücadele için kaç satır kalem oynatmışlar?.
İçişleri Bakanı bilir.. Adalet Bakanı bilir..
Hadi birisi "Bilmem.. İlk defa duyuyorum" desin.. Hadi desin..
Ama bu son olay artık tuz biber ekti..
Yahu adam, ırzına geçtiği çocuğu devletin hastanesine getiriyor. Suç orada tespit ediliyor.. Ama, çocuğun ve karnındaki bebeğin yaşamı tehlikede iken, o Devlet Hastanesi "İmam nikahlı karım" diyen adama, çocuğu sessiz sedasız teslim ediyor..
Demokrasi.. Liberalizm.. Askeri vesayetin sona ermesi..
Cart kaba kağıt..
Çocukların ırzına geçilmesinin serbest olduğu ülke, faşist olsa ne olur, komünist olsa ne yazar?.
11 yaşında bir çocuğun hayatının kayması kimsenin umurunda değil..
İçişleri Bakanı yerinde duruyor.. Adalet Bakanı yerinde duruyor.. Sağlık Bakanı yerinde duruyor.. Aile Bakanı yerinde duruyor..
O korkunç töre ve ona izin veren "İmam nikahı" adlı komedi yerinde duruyor..
Sonra Avrupa Birliği bizi niye istemiyor?.
O hayatı kayan çocuğun hesabını verecek bir tek siyasal otorite, bir tek bürokrat yok mu?..
Böyle gelmiş, böyle mi gidecek, Sayın Başbakanım?.
Böyle gelmiş, böyle mi gidecek?..

***

Mümtazer Türköne, Atatürk Kültür, Dil ve Tarik Yüksek Kurumu Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etmiş. Kendisini günahım kadar sevmem. Ama bu ülkede "İstifa" diye bir hukuksal kurum olduğunu hatırlattığı için yürekten kutlarım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA