Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Derya'da deryalıklar..

Devlet ricalinden rica.. Derya Büyükuncu'ya sahip çıksınlar.. 2016 Rio Oyunlarına da katılsın.. Böylece ard arda 7 Olimpiyat'a katılmış olur.. Biz de ulus olarak bayram yaparız..
Katıldığı bunca Olimpiyat'ta kayda değer tek başarısı olmayan ama yıllardan beri "Devlet benimle ilgilenmiyor. Galatasaray bana sahip çıkmıyor" diye diye Amerikalarda okuyan, Amerikalarda yaşayan, "Londra Olimpiyatlarına hazırlanacağım" diye, antrenörü ilan ettiği karısıyla birlikte ayda on bin dolar maaş alan, geçen Avrupa Şampiyonası'nda "Canım istemiyor" diye bayrak takımında yüzmeyi reddettiği için milli takımın yarışamamasına sebep olduğu, ardından parayı bol bulunca yüzme çalışmalarını terk edip Survavivor'a koştuğu halde ceza almayan, tersine ödül olarak Londra'ya götürülen Derya, 200 sırtüstünde, dünya berbatı bir derece yaparak, 35 kişi arasında 33'üncü oldu..
Ben gitseydim, 35'inci olurdum.. Anlayın..
Şimdi mesele katılmaksa, Sayın Spor (!) Bakanım.. O zaman 2016'ya da, Allah ömür verdiği sürece, ondan sonrakilere de katılsın, Derya.. Altı değil, onaltı Olimpiyata katılan sporcu olsun, fena mı?.
Nasılsa millet zengin.. Veriyor vergiyi, gönderiyor. Veriyor vergiyi gönderiyor..
Ah bu ülkenin vergi verenleri ah!..
Ah bu ülkenin medyası ah!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA