Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Oscarlık mı?..

Bu filme gitmeye pek niyetim yoktu..
The İmpossible/ Kıyamet Günü.. Hani yıllar önce Phuket Adasında bir tsunami felaketi yaşanmıştı, içinde tatile giden tanıdıklarımın da olduğu..
O felaketi yaşamış bir ailenin gerçek öyküsü..
Bıktım bu tür felaket filmlerinden..
Perşembe gazetelerimi okurken evde, ntv ekranı Hollywood'a bağlandı.. Oscar adayları açıklanıyor.. Baktım, Naomi Watts, En İyi Kadın Oyuncu adayı, bu filmle.. Sırf onu görmek için fırladım..
Gittiğime değdi mi?.
Yani iyi vakit geçirdim.. Ortada bir felaket filminden çok "Aile" filmi var.. Bir aileyi aile yapan şeylerin altını çizmiş film..
İyi de çizmiş..
En büyüğü 12 yaşındaki üç çocuk da harika oynayınca, seyircinin duygularını kaşımak için sinemanın bütün numaralarını kullanan yönetmen amacına ulaşmış..
Naomi Watts da gerçekten çok iyi oynuyor ama öyle unutulmaz bir performans da değil.. Oscar'ı alır mı bilmem.. Öbür adaylardan sadece Jennifer Lawrence'ı izlemiştim, Umut Işığı'nda.. Onu bile geçmesi zor!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA