Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Film iyi de..

Romantik Komedi 2'yi de ilki gibi keyifle izledim.. Güzel kızlar, yakışıklı delikanlılar.. İyi yazılmış diyaloglar ve espriler.. Hoş müzik.. Başarılı oyuncu yönetimi.. Çekimler iyi.. Oyunculuk iyi.. İnsan vakit geçirmek için gittiği bir filmde daha ne ister?.
Girerken salonun önünde kuyruk vardı. İçerisi iyice dolu.. Yüzde 80, genç kızlar.. Film boyu kıkır kıkır güldüler.. Çıkarken, bizi bekleyen uzun kuyruğun önünden geçtik gene.. Gene çoğunluk kızlar..
Yani!.. Millet de memnun filmden..
Sinem Kobal, Burcu Kara, Sedef Avcı, Engin Altan Düzyatan, Cemal Hünal hep iyiydiler ama yan rollerini öne çıkaracak kadar başarılı Gürgen Öz, Öykü Çelik ve Nurseli İdiz'i tepeye çıkarmak geldi içimden..
Yönetmen Erol Özlevi'yi de yürekten kutlamak isterdim ama..
Aması ne?.
Şu!..
Ben Türkan Şoray yasalı filmleri sevmem.. Türkan'ın kendisini çok sevdiğim halde, Rüçhan Adlı'nın koyduğu kurallar yüzünden Katolik rahibeler gibi oynayacağını bildiğim için gitmezdim..
Bir filmde neyin nasıl olacağına yönetmen karar verir. Oyuncunun, ya da sevgilisinin koyduğu kurallar değil.
Ben yazımı başkalarının kurallarıyla mı yazıyorum?.
Yönetmenin yaptığı işe, mesleğine saygısı olmalı..
Film, konusu itibarıyla rahat.. Çok rahat sahneler istiyor.. Var da.. Şöyle.. Erkek çıplak çarşafların altında.. Kadın nerdeyse tesettürlü.. Seviştikten sonra kalkıp pijama giymiş.. İyi mi?.
Plaj, havuz sahneleri.. Erkekler mayoyla.. Kızlarımız uzun pantolonlar içinde, gene alabildiğince örtülü..
Niye?.
Anlamak zor değil!.
Sansür heyeti de, kızlar örtülü diye, küfürün gırla gittiği, kimin elinin kimin cebinde olduğunun bilinmediği, her türlü seks oyununun gösterilmese de oynandığı filme "7 yaş" sınırı koymuş.. En azından "13" olması gerekirken..
Çünkü onlarda da kafa ayni!.
Görünmezse, mesele yok!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA