Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Önceden haber..

Shakespeare'in doğum günü kabul edilen 23 Nisan'ı İstanbul Devlet Balesi Otello ile anıyor.. Kaç defa izledim. Müthiş bir güzellik..
Müziği Giuseppe Verdi ve uğur Şilliler'e, koreografisi uğur Seyrek'e ve librettosu Işık Noyan'a ait bu güzellik üçüncü sezonunda..
Otello'yu Egemen Kement ve Selim Borak, Desdemona'yı Deniz Zirek ve İlke Kodal dönüşümlü olarak yaşatıyorlar.. Bence her iki ekiple de tekrar tekrar görülebilir. Öyle enfes.. İlk temsil yarın gece. Sonra cuma.. Daha sonra da 8, 10, 16 ve 23 Nisan saat: 20.00'de Beşiktaş Fulya Sanat Merkezi'nde..
Geçen hafta anlata anlata bitiremediğim ve "Mutlak görün" dediğim Sessizlik 16-26 Nisan arası Cevahir 1 tiyatrosunda.. Yerlerinizi şimdiden ayırtın ki, yer bulasınız. Tam bilet 10, öğrenci 6 lira çünkü.. Simit parasına bir baş yapıt ve müthiş keyifli bir şov..
(mybilet.com ya da Devlet Tiyatrosu 0212 292 39 00)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA